Átlagos magyar családban élek. Férj, feleség gyermekek. Falun. Miért bántja ez a családi kapcsolatok témában kommentelők jórészének a szemét?
Miért baj az, hogy mi a hagyományos értékrendet képviseljük. Nálunk nem "menő" attól egy nő sem ha azt mondja hogy "nem szülök gyereket, mert milyen lesz utána az alakom". Miért szólják le nyiltan, vagy burkoltan a feleségeket? Nálunk az ilyen "nem megyek férjhez, nekem nem kell család, nem leszek egy férfi tulajdona" megnyilvánulásokkal nem vált ki nyíltszíni tapsot egy lány sem.
Mi férjez megyünk, megnősölönk, gyereket szülünk. Nekünk ez a természetes. Sokak szemében itt családi kapcsolatokban ettől vagyunk ellenszenvesek. Csak reménykedni tudunk, hogy nem nő tovább az általam említettek tábora. Mi lesz akkor a magyarsággal?
"Nálunk az ilyen "nem megyek férjhez, nekem nem kell család, nem leszek egy férfi tulajdona" megnyilvánulásokkal nem vált ki nyíltszíni tapsot egy lány sem."
Én falusi vagyok és házas. Érdekes, nálunk egyáltalán nem nézi le az emberek többsége azt, aki úgy dönt, nem házasodik, kivéve egy-két pletykás öregasszonyt.
Jól akkor te megtetted, amit követelt a haza, veregesd meg a vállad, és ülj le.
KI a túrót érdekel, hogy ti hogy csináljátok?
Ha valakinek j gyereke/házastárs nélkül, akkor mi van?
Majd szüljön, mert ti is azt csináljátok.
A megnyilvánulásod ellenszenves. Téged ne nézzen le senki, de te lenézed aki nem úgy él,mint te.
12-es, téged már megismerlek a kommentedről, mindenhez ilyen fellengzős, lekezelő stílusban szólsz hozzá, még ugyanazokat a szavakat is használod. Büszke lehetsz magadra!
A szüleid majd szégyenkeznek helyetted is.
miért is szégyenkezdenke miattam?
mert nem az az életem,hogy a férjemet szolgáljam ki és szüljek, mint neked?
elnézést, hogy valakinek nem az az életet.
nem tudom ki nézi le azt aki nem úgy él, mint te.
biztos megbántad és nagyon szomorú életed lehet, ha idejössz a többieket szidni. sajnállak nagyon!
"1-es, 4-es, Tényleg nem látjátok, hogy Ti, Magatok igazoljátok meglátásunkat, és igen ti is lenéztek bennünket!"
Miért is??
Nem én tettem fel kérdést arra vonatkozóan, hogy miért élnek emberek így, ahogy ti. Speciel engem nem érdekel, hogyan éltek, a Kérdező - és vele nagy egyetértésben te! - estetek nekünk minden ok nélkül.
Ezért vagytok ellenszenvesek, mert a saját igazatokat akarjátok mindenhol látni, és igenis ti néztek le mindenki mást.
Amúgy a kutya nem törődik azzal, hogy mit csináltok és hogyan éltek, nem tudom, honnan az üldözési mániátok. Felőlem aztán lehettek 120 kilósak, 10 gyerekkel, az sem érdekel.
Kompezálni próbálod, hogy nem jártál egyetemre, soha nem lesz olyan munkád, amit tényleg élvezel (a mosogatáson és az ebédlőasztal dekorálásán kívül) és hogy a legtöbb helyre a világon már sajnos nem juthatsz el a gyerek miatt.
Átlagos, unalmas és középszerű vagy, ebből már nem fogsz tudni kitörtni, de ezt te is pontosan tudod. Megértem, hogy valamivel vigasztalni szeretnéd magad, és nyugi, sokan csinálják így, ahogy te. Nem vagy különleges.
Ohhh, látom ez ilyen "majd én mindenkinek megmondom a magamét, a tuti" kérdés!
Különben nem kommentelnél minden válasz után!
Férjhez menni és gyereket szülni, nem "menőségből" szoktak! Jobbb esetben legalábbis nem így megy!
De nyugi a ti kis kommunátokban te biztosan "menőnek" számítasz!
Te nem szólhatsz bele mások életébe (szerencsére), mások meg lesz.rják a te èletedet! :-D
És ez így van jól! Na eredj főzni az uradnak, mert ha hazamegy és nincs kaja, megint elver! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!