Férfi társaim! Ti mit tennétek ha feleségetekre/barátnőtökre nyomulna a kollégája, de a feleséged nem mondaná el és mástól tudnád meg? Elmenné a munkahelye elé és elbeszélgetnél a fickó fejével?
Egyik sem.. Egy 3. Opció.. Olyan párt valqsztok akinél nem nekem kell megelőzgetnem, hogy ő megcsaljon, hanem majd ő lekoptatja akit le kell.
Ha önmagától nem tezsi, akkor feszett fejsze nyele, egy gerinctelen alak nem kell házastarsamnak.
1. arra nyomulnak,aki hagyja magát.
2. Biztos,hogy igaz,amit mondtak?
3. Lehet be akarnak kavarni a házasságotokba és utána jót röhögnek rajtad.
4. Az is lehet,hogy a feleséged megkért valakit,hogy féltékennyé tegyen.
5. Ma már elõfordulhat minden.:):)
ma 11:56
Aha ez mind szép és jó.De honnan tudja a férjed hogy kellőképpen leráztad?No meg azért valljuk be,nektek nőknek,imponál azért ha valaki megakar titeket dugni,merttudjátok hogy még másnak is kivánatosak vagytok.Ami nem egyenlő azzal hogy megcsaljátok a párotokat,de egy kicsit adjátok alá a lovat így eléritek hogy a kis egótokat fényezzék:)
Mert bízik benne..
Ami. Hűség mellett a legfontosabb dolog egy kapcsolatban, sőt a kettő feltétele egymásnak
Én azt sem értem, hogy miért kéne ezért lebasznod a feleséged. Ő nem tehet semmiről. A faszi nyomul, de a feleséged ez nem érdekli, azért nem szól neked.
De most te mit veszel nyomulásnak? Bókol, kedveskedik neki, vagy szájoncsókolja? Mert te úgy beszélsz, mintha már megdöntötte volna.
Higgadj le, itt már bebizonyítottad, hogy te vagy az alfahím....
Ezzel az utolsoval nagyon szepen leirtad kerdezo! Ez igy igaz.. Imponal mert meg akarunk tetszeni a tobbi pasinak is,h erezzuk jo nok vagyunk,van miert kicsinositani magunkat!
egyewbkent sajat tapasztalat,enram is ramnyomulta. es nagyon jol esett. mogem jott a ficko, mackonaciban volt es hat ereztem a ...
de nekem mas eset. Ti tudjatok nektek milyen a parkapcsolatotok,nekunk nem annyira jo,de azert meg nem akarom csalni.. de gondolatban.. :) ti is gondoltok mas nokre..
Ja es azert elmondom a paromnak,h ramnyomult a faszi. Igaz nehany kis egyeb reszletet kihagyva. :P
azota az a pasi jar a fejemben.
de mondom mi parommal sokat veszekszunk,nem tordik velem. de ha ti jol kijottok,ne tedd tonkre a tulzott feltekenyseggel a kapcsolatatot,ne kepzelj bele olyat ami nincs,en csak elmeseltem az en esetem.
nem hiaba "uldozott" mas karjaba. lelki terror
17-es vagyok
latom 17-es valaszom elegge lesulyto. pedig altalaban hasznos valaszokat adok. persze az eletben. itteni dolgok masak.mindenkinek egyeni helyzete van. maganak kell rajonni (esetleg itteni segítseggel) h az eletben tovabb boldoguljon ujabb tapasztalatokkal.
azert legyszi ne pontozzatok le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!