Nagypapám állandóan a barátnőm seggére csap. Hogyan adjuk a tudtára, hogy nem kéne ezt csinálnia?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza::D
Ha 26 éves, ő is meg tudja neki mondani, papa, ne csapkodja a fenekem, mert fááááj! :D

válasza:

válasza:Költői kérdés: Ha letapizná akkor sem akarna veszekedni egy öregemberrel?! Nem mondom, hogy ilyet tenne,de nem is az a lényeg.
Nem szabad ráhagyni. Azért mert idős nem tehet azt amit akar.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
de tényleg állandóan, és mindig azt mondja, hogy csak viccelt.. de nekem elég kellemetlen. múltkor például vendégeink voltak (rokonok) és akkor is. hogy mondjam el neki úgy, hogy ne bántsam meg??? sürgős
Nem vagyok a fizikai kényszer híve, tehát olyanra gondolok, hogy föl lehet őt jelenteni vagy valami hasonló? A hétköznapi robot miatt, csak a hétvége maradna pihenésre és emiatt akkor sem lehet.
A nagymamám velünk lakik,szóval az nem megoldás hogy akkor ne látogasd,viszont ezt már nem lehet elviselni..Most hogy nyári szünet van naponta többször hallgatom tőle hogy ilyen meg olyan apád van. Ha apa hazajön akkor nem köszön neki szinte soha csak bemegy a...
Próbáltunk anyukámmal beszélni vele,de nem fogja fel, hogy egy 60 éves nő nem járhat a 17 éves unokája ruháiban. Mit gondoltok, ez így elfogadott? Volt valaki hasonló helyzetben?
A nagyim mindig mindent jobban tud mint én bele szól dolgokba és sokat kritizál,szeretné ha maximalista lennék de nem vagyok az és ő ezt nem fogja fel.A férjemmel van saját családi házunk amit ő épített nem kaptunk semmilyen családi támogatást.Most várjuk az első...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!