Apukámmal megromlott a kapcsolatunk, mitévő legyek?

válasza:

válasza:Mondd, hogy: sajnálod, nem tudtad, hogy fáj a szeme a dobálástól, nem akartál neki fájdalmat okozni. Szeretnél kibékülni, mert szereted őt és nem akarsz rosszban lenni.
Nagyon fog örülni.
-egy apa

válasza:Ne aggódj sokat, biztos minden rendben lesz a szemével.
Nagyon szeret téged, örülni fog, hogy ki tud békülni veled.
(Nehéz a szülőknek is. Néha nem is kell megérteni, hogy pontosan miért, csak segíts azzal, hogy türelmes, kedves maradsz.)
És ne maradj fent sokáig, későre jár már ;)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Öcsém születésekor annyira összeveszett a nagymamámmal, hogy minden kapcsolatot megszakított vele. Ez annyira traumatizálta és tönkretette az idegrendszerét, hogy öt év alatt tönkrevágta a mi jó kapcsolatunkat és a sajátját apámmal. Segítséget nem hajlandó kérni és a...
Természetesen a gyerek az apjával lenne a láthatáskor, csak nem ő menne a gyerekért meg nem ő vinné vissza, mivel abból csak a vita lenne
Sziasztok kedves anyák (elsősorban)! 8 éve elváltam, velem maradt a lányom aki most már 21 éves. Akkor a volt férjem azt mondta, várjak amíg a lány nagyobb lesz, majd beszél vele rólam és majd mindenért megfizetek. Beszéltem a lányommal a válásunkkal kapcsolatban,...
Régen elég kövér gyerek volt, de volt sok barátja meg bírta mindenki, vidám gyerek volt. Amit nem szerettem annyira hogy pár rokonom, és az apja is szekálta őt emiatt, biztos rosszul esett neki de noszogatásomra elkezdett eddzeni és nagyon sokat fogyott, izmot is...
Vagy szülők, akik a gyermekükkel nem tartják? Mások történeteira lennék kiváncsi hogy mi volt a kivàltó ok/konfliktusforrás ami ehhez vezetett. Jobb lett így az életetek? Milyen gyakran beszéltek egymàssal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!