Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenki csakis akkor szexelje...

Mindenki csakis akkor szexeljen, ha gyereket akar? (a családi kapcsolatok néhány válaszolója szerint)

Figyelt kérdés

Egyre több kérdésben van benne, hogy becsúszott a gyerek, erre jönnek a válaszok: aki nem akar gyereket, az ne szexeljen, csak ha elég érett ahhoz is, hogy vállalja. Most ez komoly?

Nem hinném, hogy egy 17-18-19 éves érett a szülői szerepre. A fent felsoroltak tények, hisz így lesz a gyerek, de miért kell ezzel jönni, hogy aki nem akar gyereket, az ne szexeljen?

2013. júl. 10. 17:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, dehogyis az embernél már rég a szex örömszerző funkciója az elsődleges. Ami tényleg elvárható, hogy minden pár - ha nem akar gyereket - használjon valamilyen megbeszélt, hatásosnak számító védekezést, ennyi.
2013. júl. 10. 17:38
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Ez így egy sarkított kijelentés és többnyire az áll mögötte, hogy aki szexuális életet él, gondoljon a következményekre, ergo, ha nem akar gyereket mindent tegyen meg annak érdekében, hogy ne is legyen. Azért valljuk meg, ha valaki rendesen védekezik nem csúszik be csak úgy a gyerek. Itt azokkal van a probléma, akik rimánkodnak, hogy elvetetik, mert nincs pénzük/kedvük egy gyerekhez aztán kiderül, hogy lényegében nem is védekeztek.
2013. júl. 10. 17:41
 13/26 A kérdező kommentje:
Természetesen, utolsó, ez alap. És épp azért, mert védekezik, nem is számol azzal, hogy gyerek lesz. És erre mondják, amit írtam.
2013. júl. 10. 17:42
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Én azokat nem értem és cáfoljatok meg, akik szeretkeznek fél óráig gumi nélkül, és a végére felhuzzák, hogy abba menjen. Előváladék meg addig is lehet több bejut a hüvelybe mint amennyit a végén belerak a gumiba. szóval van ám felelőtlenség bőven.
2013. júl. 10. 17:49
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Olvass bele a fogamzásgátlás kategóriába, hogy jaj 3 napig nem szedtem, de bevettem egyben és a pasim pont ekkor ment el bennem 4×, de beszedtem... Meg jaj nem ment el, ja előváladék?! Meg nem olvassák el a betegtájékoztatót, hogyan/mikor kell szedni, csak kérdezik a hülyeségeket! Egyszer valaki írta, hogy IQ tesztet töltetne ki, mielőtt felírja a doki a tablettát!
2013. júl. 10. 17:57
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen érthető dolgokat írnak sokan, persze, a felelőtlenség is ott van sok esetben, de pont ahol ez ma előjött, ott védekeztek. Márpedig valóban nincs 100%-os védelem. Van, aki védekezik, mégis becsúszik pár évente egy terhesség, ez van. Vannak termékenyebb emberek s a százalékok nem meggyőzőek, igazán nem kell hozzá egy kisebb csoda, hogy pl. gumit rendesen, végig használva összejöjjön egy terhesség...
2013. júl. 10. 17:57
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Anyukám 19 éves korában szült, házas volt, tervezett baba voltam, és szerintem a szüleim már nem voltak tinik. Miért kell így leminősíteni a fiatalokat.
2013. júl. 10. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

akinek nem inge nem veszi magára! nem is értem,ez most hogy jött ide! tervezett baba voltál,ennyi!

Most a felelőtlen tinikről van a szó..!

2013. júl. 10. 18:00
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
Félre érted. Ezek a válaszok azoknak szólnak, akik nem akarnak gyereket, de védekezni nem akarnak/tudnak rendesen. Azért a gyerekeknek elenyésző százaléka fogan védekezés mellett. Helyes védekezés mellett. (értsd: A megszakítás nem védekezés. Női hormon szedésnél figyelni kell, hogy hasmenés/hányás esetén kell utána gumit használni egy ideig, mert csökken a hatása, antibiotikum hatására is csökken. Ne maradjon ki szem. Gumi-helyes felvétel-levétel, végig legyen rajta... stb. ) Szinte mindig kiderül, hogy valamiről megfeledkeztek. És ilyenkor szólal meg a kisördög, hogy az ember azt gondolja, hogy inkább ne szexeljen, ha nem tud rendesen védekezni... Főleg mikor a pasi kiakad, hogy a nő nem hajlandó abortuszra. Ja, mert műtét, kockázata van, kihathat a későbbi gyerekvállalásra, mert mégis akarja...stb. Bizony a szex "veszélyes üzem", könnyen apává/anyává válhat az is, aki nem tervezte.
2013. júl. 10. 18:05
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Anyósomék egy gyereket akartak. Megvolt, szedte rendesen a fogamzásgátlót, megjött a megvonásos vérzés rendben, stb.

Egyszer hasi panaszokkal elment belgyógyászhoz, ahol mondták, hogy izé, 4 hónapos terhes (elég testes hölgy, ránézésre nem látszott). Ezért lett a férjem, mert az abortuszhoz már késő volt. Anyósom volt a betegtájékoztató szerinti 1%.

Másik:

Egy nőt meddővé nyilvánítottak 25 évesen, mert volt egy orvosi műhibás abortusza, átszúrták a méhét, majd a fertőzés miatt kivették az egyik petefészkét is, menstruációja is mint a mesében, hol volt, hol nem volt.

Tehát ott volt egy stoppolt méhhel, egy db petefészekkel és egy pecsétes orvosi dokumentummal, hogy meddő.

40 évesen hasi panaszok, házi gyógymód, a férje pálinkát erőletett gyomorrontásra, azt kihányta. Dohányzott is.

Végül háziorvos, hogy nagyon makacs ez az ételmérgezés. Az ételmérgezés én voltam 3 hónapos magzatként, a nő meg anyám. Az orvosok vakarták a fejüket a meddővé nyilvánító dokumentum felett, hogy hát izé...akkor mégse.

Mondjuk nekem nagyon örültek, a házasság is beletörődő volt, hogy hát akkor nem lesz gyerek, örülünk egymásnak. Mint kiderült, az esküvőn már terhes volt, de az össze-vissza vérzés miatt neki se tűnt fel, hogy terhes.

2013. júl. 10. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!