Mindenki csakis akkor szexeljen, ha gyereket akar? (a családi kapcsolatok néhány válaszolója szerint)
Egyre több kérdésben van benne, hogy becsúszott a gyerek, erre jönnek a válaszok: aki nem akar gyereket, az ne szexeljen, csak ha elég érett ahhoz is, hogy vállalja. Most ez komoly?
Nem hinném, hogy egy 17-18-19 éves érett a szülői szerepre. A fent felsoroltak tények, hisz így lesz a gyerek, de miért kell ezzel jönni, hogy aki nem akar gyereket, az ne szexeljen?
akinek nem inge nem veszi magára! nem is értem,ez most hogy jött ide! tervezett baba voltál,ennyi!
Most a felelőtlen tinikről van a szó..!
Anyósomék egy gyereket akartak. Megvolt, szedte rendesen a fogamzásgátlót, megjött a megvonásos vérzés rendben, stb.
Egyszer hasi panaszokkal elment belgyógyászhoz, ahol mondták, hogy izé, 4 hónapos terhes (elég testes hölgy, ránézésre nem látszott). Ezért lett a férjem, mert az abortuszhoz már késő volt. Anyósom volt a betegtájékoztató szerinti 1%.
Másik:
Egy nőt meddővé nyilvánítottak 25 évesen, mert volt egy orvosi műhibás abortusza, átszúrták a méhét, majd a fertőzés miatt kivették az egyik petefészkét is, menstruációja is mint a mesében, hol volt, hol nem volt.
Tehát ott volt egy stoppolt méhhel, egy db petefészekkel és egy pecsétes orvosi dokumentummal, hogy meddő.
40 évesen hasi panaszok, házi gyógymód, a férje pálinkát erőletett gyomorrontásra, azt kihányta. Dohányzott is.
Végül háziorvos, hogy nagyon makacs ez az ételmérgezés. Az ételmérgezés én voltam 3 hónapos magzatként, a nő meg anyám. Az orvosok vakarták a fejüket a meddővé nyilvánító dokumentum felett, hogy hát izé...akkor mégse.
Mondjuk nekem nagyon örültek, a házasság is beletörődő volt, hogy hát akkor nem lesz gyerek, örülünk egymásnak. Mint kiderült, az esküvőn már terhes volt, de az össze-vissza vérzés miatt neki se tűnt fel, hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!