Utálom azt a szintet amilyen szintű, gondolkozású és végzettségű családból jövök, valaki érez még itt rajtam kívül így?
Nincs mindenkinek, a te értelmezésed szerint értelmiségi szülei. Én első gyerek vagyok, rajtam gyakoroltak, ahogy gondolom, te is az első gyerekük vagy. Te pl. úgy születtél, hogy beszéltél? Gépeztél? Autótvezettél? ...
Nem. Mindenkinek valahol el kell kezdeni.
Beszélj a szüleidnek, a negatívumokról, próbáljatok változtatni.
Ezzel eddig, annyi előnyöd van, ha gyereked lesz, már tudod mit ne csinálj.
Önmagában az értelmiségi is lehet primitív, sok ilyennel találkoztam.
De ha látod a hibáikat, akkor fordítsd a javadra, legyél más, neveld máshogy a gyerekeidet.
Mindig kiakadok, amikor egy szerintem hatalmas problémára azt a megoldást javasolják nekem, hogy "fogadd el, úgyse tudsz rajta változtatni"
No de azon, hogy kik hoztak világra az tényleg nem megváltoztatható. Így aztán ezt a szemét dolgot tudom neked javasolni.
Meg, hogy igazából a kérdésre válaszoljak, igen, sokan vannak ezzel így. Ahogy én látom, a legtöbb embernek nem okos, szép, gazdag, laza, jófej ésatöbbi szülő jutott, de egy bizonyos érettség után rájövünk, hogy nem ők a fontosak, hanem mi. A mi teljesítményünk és értékeink.
Talán még az is fontos, hogy figyelj oda arra, mikor velük vagy, hogy szeretnek-e, mik az ő értékeik, mert van nekik. És ezt szeresd bennük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!