Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok , nemsokara 16 es anyukam a mai napig nem engedi hogy kicsit is ijesztobb filmeket nezzek. Tehat ha egy filmben hulla van o eltakarja a szemem.

Oke aranyos hogy felt es nem is ellenkezek de ez engem elegge zavar :/

Mihez tudok kezdeni?:/

2014. máj. 10. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ülj mellé és fogd be te a szemét,mikor jön a jelenet. Igy te látod, ő nem:D
2014. máj. 10. 18:54
 2/10 GVivi válasza:
100%
mondjuk felvilágosítod hogy te nem félsz meg hogy nézni szeretnéd...
2014. máj. 10. 18:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Nah igen nem hinne el hogy nem felek :/

Mert kisebb koromban minden ijeszto film utan naluk aludtam. Es az ilyen kitalalt hulyesegeket engedi mint a paranormal activity (pedig ezt nem kene :D)

De ami valosagon alapul es van benne oldokles akkor az nekem tilto listas :/

2014. máj. 10. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Szeret téged, és még a széltől is óv, becsüld meg, hamarosan még 1-2 év és mész a saját utadra..
2014. máj. 10. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne vele nézd a filmet! Barátoknál, saját szobádban...bár, ha utána rémálmaid lesznek, akkor inkább ne :D
2014. máj. 10. 19:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van , koszonom :)
2014. máj. 10. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, de ha más területeken ez nem nyilvánul meg, tehát elenged helyekre, nem fogja a kezed bevásárlás közben, stb. akkor ezt még el lehet viselni, ha mondjuk nem a pasid előtt csinálja. Ha amúgyis ilyen túl óvó anyuka, akkor sok gondod lesz még ezzel.
2014. máj. 10. 19:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Nincs sajat tvm es most is ugy volt hogy a konyhaban neztuk es anya szolt nekem : Lizuska ezt ne nezd mert nem valo ez az ilyen kis magzatoknak mint amilyen te vagy!:)

Tehat nagyon picinek nez :/ :)

2014. máj. 10. 19:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Minden mast enged :)

Csak azt nem hogy egyutt aludjak a baratommal :)

De ez teljesen normalis szerintem :)

2014. máj. 10. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez a kattanása, akkor viseld el, bár én ennyi idős koromban röhögőgörcsöt kaptam volna a magzatka becenéven is, de ha amúgy elviselhető az anyukád, akkor ez nem akkora gond.
2014. máj. 10. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!