Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától engedtétek...

Hány éves korától engedtétek a gyermeketeket egyedül menni iskolába?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 09:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

első félévtől

lévén a suli kb 1 percre van és rálátok :-)

2014. máj. 13. 09:44
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Alsóban még nem, felsőben már egyedül ment. A suli gyalog 10-15 percre volt, és forgalmas úton kellett átmenni.
2014. máj. 13. 09:45
 3/22 anonim ***** válasza:
67%

Ismerősöm kicsi első osztályos korától egyedül járt át Hernádról Kecskemétre.

Mi kb áltsuli 3. osztályától jártunk egyedül. Eleinte gyalog, majd amikor a suli elköltözött, busszal.

2014. máj. 13. 09:47
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Engem anno szüleim már a legelső tanítási napon egyedül küldtek.Nem vittek kocsival, semmi ilyesmi.Volánbuszra fel volánbuszról le.naponta 15km-et mentem egyedül.

Én a gyerekemet is már első óta egyedül járatom.10percre van a suli.

2014. máj. 13. 09:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a pesti belvárosban, vagy vidéken. Én első évtől kezdve engedtem, mert nem kellett kereszteződésen átmennie és vidéken laktunk.
2014. máj. 13. 09:51
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Meg nem jar egyedül, mert kerékpárral megyünk es egy forgalmas körforgalmon kell átmenni. 10 eves.
2014. máj. 13. 09:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Mi Budapesten lakunk ,kislányom 3.-os ,áprilisban múlt 9 éves .Eddig mindig kisértem iskolába . Busszal kell menni ,a megálló pár méterre van tőlünk ,és a suli mellett kell közvetlenül leszállni .(7 megálló) El merjem engedni szerintetek ? Tudom nekem kell ismerni a saját gyerekemet . Okos ,ügyes ,feltalálja magát .(Nem elfogultságból írom )
2014. máj. 13. 09:54
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen messzire kell mennie, valamint mennyire tartom érettnek az egyedüli közlekedéshez.

A fiaimat elsőbe vittem, mert messze volt a suli, majd költözés miatt sulit váltottak, ott gyalog jártak, így 3-ban már egyedül közlekedtek.

2014. máj. 13. 09:55
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem a belvárosban lakunk ,hanem a XVIII .kerület szélén.
2014. máj. 13. 09:55
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Tudja, hogy vészhelyzet esten mit kell csinalni? Hogy idegennel nem all szóba? Van mobilja, hogy el tudjon érni, ha gond van?

Amúgy nincs egy kis osztálytárs, aki ugyanazzal a busszal jar?

2014. máj. 13. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!