A szüleim elvetetik a leendő kistestvérem. Mit tegyek?
Sajnálom :(
Beszélgettél velük erről?
Beleszólni valóban nincs jogod, ez az ő döntésük.
Esetleg iskolai pszichológussal beszélgess egy kicsit.
Azért a szüleid sem semmik, ilyet biztosan nem mondtam volna el a gyerekeimnek....
Talán úgy, hogy EZ AZ Ő DÖNTÉSÜK, nem a tied, neked ehhez semmi közöd nincs. Te hasadban lesz a gyerek? Nem. Innentől kezdve ő dönti el,hogy akarja-e ott tudni, vagy nem.
Persze..valakit megvisel egy ilyen abortusz videó megnézése... személy szerint engem abszolút nem..pedig semmi bajom a gyerekekkel, nem vagyok kőszívű stb.. csak úgy gondolom, ez mindenkinek a saját dolga , ha ő el szeretné vetetni, az a saját döntése, joga van hozzá, abba senki ne szóljon bele..az ő teste nem másé.
Én láttam már boncolást is, hát az se kutya..de még sincs mit tenni, ez az élet rendje..ezzel jár.
Ezen nincs mit feldolgozni.. nem értem miért akkora probléma ez neked.
18L
Figyelj.. én értem.. de nézz meg egy magzat fejlődéséről szóló képsorozatot akármit. Ilyenkor még semmije sincs kifejlődve , szinte nem is látható..nem kezelhetsz egy ilyen kis képződményt még testvéredként.
Hány éves vagy? Mert a leírtak alapján kb 12-nél nem lehetsz több.. ezt nem sértésnek szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!