A szüleim elvetetik a leendő kistestvérem. Mit tegyek?
Vitázni nekem sincsen kedvem. Érvelni szerettem volna. Ahogy eddig is. Ezt viszont kizárólag érvek birtokában lehet. Tudomásul vettem, hogy neked ilyenek nincsenek.
Egyébként tipikus, ami történt: ha kifogy a tény alapú töltet, jön a személyeskedő támadás. :))))) Percig nem lep meg.
Szép napot!
Vannak érveim, de mint írtam, ebbe nem szeretnék belemenni. Senkinek (legalábbis nekem főleg) nem hiányzik, hogy egy olyan témáról nyilvánítsak véleményt, aminek tudom, hogy csak veszekedés lesz vége. Másrészt pedig ez a kérdés se arról szóljon már, hogy én vagy te mit gondolunk az abortuszról, azokra ott vannak a fórumok. Ennyi.
De te úgy látom, nagyon nehezen emészted meg, hogy nem akarok vitába bonyolódni,még megpróbálsz provokálni is. De sajna, nem sikerült :)
Nekem erről az jut az eszembe,
hogy kérdező, a helyedben én nem tennék fel kérdést ezen az oldalon. Látod mennyi néni, bácsi szólalt itt meg.
Csak az nem jut eszembe, hogy minek!
Ezt szerintem nem kellett volna elmondaniuk neked. Fogadd el a döntésüket, biztos nem tudnak több gyereket felnevelni, vagy nem akarnak.
ne úgy gondolj rá mint a kistesód, hanem mint egy sejtcsomó, vagy hogy fogalmazzak. Nem érez még, nem is őgy néz ki mint egy baba.
Egy dolog hogy mindenben segítenél és imádod a babákat, de a felelősség és a legtöbb feladat nyilván a szüleidre hárulna.
Viszont ha már elmondták neked ezt az egészet, te is mond el nekik hogy szomorú vagy emiatt és mond el mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!