Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez tényleg nem korrekt tőlem?

Ez tényleg nem korrekt tőlem?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a pasimmal, pár hónapig voltunk csak együtt, betegesen féltékeny volt és nem bánt jól velem, így elhagytam. A gimis lányával viszont jó viszonyom maradt, jól megértjük egymást, számíthat rám mindenben. De a nemrégiben történt szakítás óta az apa, vagyis a volt pasim ki van akadva, ha találkozom a lányával. Szerinte ez nagyon nem korrekt tőlem, hagyjam békén a lányát is, ha ő maga nem kell. Én őszintén nem tudom, mi lenne a helyes. A lánnyal nagyon megkedveltük egymást, sok mindent megoszt velem és hallgat rám. Tényleg az lenne a helyes, ha elküldeném, mikor jön, csak mert az apjával tönkrement a kapcsolatom? Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
2014. máj. 16. 12:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
26%

Az exed szeretné ha kiszállj az életéből!

Ez természetes dolog ha nem akarja hogy találkozzatok!

2014. máj. 16. 12:50
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

Te mi vagy a lánynak? Barátnő? Hasonló korúak vagytok? Akkor nyilván a barátság fontosabb, mint hogy hogyan ismertétek meg egymást.

Vagy olyan vagy neki, mint egy pótanyuka? Akkor valóban fura, hogy ennyire tartjátok a kapcsolatot, főleg, hogyha egyébként is egy rövid párkapcsolat volt, tehát nem az van, hogy x évig együtt éltetek, ezért úgy tekint rád a lány, mint családtagra.

Szerintem az lehet a volt pasid baja, hogy azt gondolja, hogy te a lányt akarod felhasználni valamire. Én meg tudom érteni őt is, hogy félti a lányát, és nem akarja a ti kettőtök dolgába belekeverni.

2014. máj. 16. 12:50
 3/31 anonim ***** válasza:
20%
Igaza van a srácnak. Neked meg el kell fogadnod a srác akaratát zokszó nélkül.Örülj neki, hogy kis időszakra boldoggá tudtál tenni egy gyermeket.
2014. máj. 16. 12:56
 4/31 A kérdező kommentje:
Valahol a barátnő és az anyuka között vagyok én a lánynak, aki amúgy mindössze 10 évvel fiatalabb nálam. És van saját anyja is, csak nála heti egy éjszakát tölt.
2014. máj. 16. 12:57
 5/31 anonim ***** válasza:
6%
Bejön neked a kiscsaj?
2014. máj. 16. 12:59
 6/31 A kérdező kommentje:

mármint? mi???

ha arra vagy kíváncsi, hogy megkedveltem-e, igen.

2014. máj. 16. 13:02
 7/31 anonim ***** válasza:
24%

Ez amúgy nem nem korrektség ,hanem inkább önzőség!

Egyszerű a képlet:Lépj tovább és ennyi!A lány is túlfogja élni,te is...

2014. máj. 16. 13:03
 8/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom,hogy eddig milyen "férfiak" válaszoltak,de akkor most leírom neked,hogy én nőként mit gondolok erről.

Szerintem nincs joga semmilyen apának(volt barátnak) megparancsolni,hogy a lányával te barátkozhass-e,vagy hogy adhass néhány tanácsot neki.Én is jóban vagyok egy nálam 14 évvel(!) idősebb nővel,és semmi probléma nincs ebből a férjnél.Szerintem ez a normális.

2014. máj. 16. 13:04
 9/31 anonim ***** válasza:
80%

1. nyolcaska megmondta a tutit.

2. ne törd össze a lány szivét, azzal hogy elküldöd, meg nem törődsz vele. ha barátnők vagytok, akkor tartson ki a barátságotok :) sok sikert!

2014. máj. 16. 13:08
 10/31 anonim ***** válasza:
18%
Csak félti. Mondjuk annak a lánynak gondolom van saját anyja is. Ne akarjad más szerepét betölteni.
2014. máj. 16. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!