Ez tényleg nem korrekt tőlem?
Az exed szeretné ha kiszállj az életéből!
Ez természetes dolog ha nem akarja hogy találkozzatok!
Te mi vagy a lánynak? Barátnő? Hasonló korúak vagytok? Akkor nyilván a barátság fontosabb, mint hogy hogyan ismertétek meg egymást.
Vagy olyan vagy neki, mint egy pótanyuka? Akkor valóban fura, hogy ennyire tartjátok a kapcsolatot, főleg, hogyha egyébként is egy rövid párkapcsolat volt, tehát nem az van, hogy x évig együtt éltetek, ezért úgy tekint rád a lány, mint családtagra.
Szerintem az lehet a volt pasid baja, hogy azt gondolja, hogy te a lányt akarod felhasználni valamire. Én meg tudom érteni őt is, hogy félti a lányát, és nem akarja a ti kettőtök dolgába belekeverni.
mármint? mi???
ha arra vagy kíváncsi, hogy megkedveltem-e, igen.
Ez amúgy nem nem korrektség ,hanem inkább önzőség!
Egyszerű a képlet:Lépj tovább és ennyi!A lány is túlfogja élni,te is...
Nem tudom,hogy eddig milyen "férfiak" válaszoltak,de akkor most leírom neked,hogy én nőként mit gondolok erről.
Szerintem nincs joga semmilyen apának(volt barátnak) megparancsolni,hogy a lányával te barátkozhass-e,vagy hogy adhass néhány tanácsot neki.Én is jóban vagyok egy nálam 14 évvel(!) idősebb nővel,és semmi probléma nincs ebből a férjnél.Szerintem ez a normális.
1. nyolcaska megmondta a tutit.
2. ne törd össze a lány szivét, azzal hogy elküldöd, meg nem törődsz vele. ha barátnők vagytok, akkor tartson ki a barátságotok :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!