Pár napja szakítottam a pasimmal, pár hónapig voltunk csak együtt, betegesen féltékeny volt és nem bánt jól velem, így elhagytam. A gimis lányával viszont jó viszonyom maradt, jól megértjük egymást, számíthat rám mindenben. De a nemrégiben történt szakítás óta az apa, vagyis a volt pasim ki van akadva, ha találkozom a lányával. Szerinte ez nagyon nem korrekt tőlem, hagyjam békén a lányát is, ha ő maga nem kell. Én őszintén nem tudom, mi lenne a helyes. A lánnyal nagyon megkedveltük egymást, sok mindent megoszt velem és hallgat rám. Tényleg az lenne a helyes, ha elküldeném, mikor jön, csak mert az apjával tönkrement a kapcsolatom? Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Illik kötelező érvényűnek elfogadnod azt, amit a gyerek szülője akar a saját gyermekével kapcsolatban.Akár tetszik ez neked, akár nem. egy szó és mellékzönge nélkül.
Pénzelni és pénzzel magadhoz édesgetni egy kamaszt meg régi trükk, ez szintén az apuka javára dönti ezt úgy hívják: rafináltság.Nem egy szép tulajdonság.
2014. máj. 16. 13:46
23/31 A kérdező kommentje:
ezt a viselkedési zavarhoz való hasonulást nem értettem egészen pontosan.
amúgy megértem az exemet, hogy nem jó neki most, a szakítás maga is nagyon megviselte, de nem tudom mit tehetnék az együttérzésen kívül, mert nagyon nem tartanám jófejségnek a lánnyal szemben, ha egyszerűen csak lekoptatnám azok után, hogy ennyire a bizalmába fogadott.
2014. máj. 16. 13:49
24/31 A kérdező kommentje:
a zsebpénzért dolgozás még a kapcsolatunk alatt történt, az apa egyetértésével, és még örült is neki, hogy a lánya tud gyűjteni a céljaira. hadd hívjam fel a figyelmet rá, hogy a szíktás pedig csak pár napja történt. tehát nem, nem pénzzel édesgetem magamhoz a lányt az apjától.
2014. máj. 16. 13:51
25/31 A kérdező kommentje:
szíktás=szakítás
2014. máj. 16. 13:51
26/31 anonim válasza:
23: A férfi viselkedési zavaros ( a saját maga kiterjesztésének érzékeli, éli meg a saját gyerekét ).
És ehhez mérten vagy inkorrekt és viselkedsz helytelenül (szerinte).
És Te neki, az ő (beteg) mércéjének akarsz megfelelni, neki szót fogadni, hozzá idomulni.
Ez szintén nem egészséges.
Viselkedj a SAJÁT értékrended szerint!
:)
2014. máj. 16. 14:05
27/31 anonim válasza:
Én letojnám apukát és úgy viselkednék a lánnyal, ahogy eddig. 26N
2014. máj. 16. 14:33
28/31 anonim válasza:
Az apa nem kezelheti sajátjaként a gyerekét, főleg nem ebben a korban. Szerintem is rajtad akar bosszút állni, és nem veszi észre, hogy ezzel tönkre teszi a lánya baráti kapcsolatát, pedig értékelhetné, hogy van olyan idősebb személy, akivel őszintén meg tudja beszélni a dolgait. Nem hinném, hogy rossz társaság lennél a nagylány számára. A helyedben valahogy elmagyaráznám az exemnek, hogy szövetségest lásson bennem, ne ellenséget, ha a lányáról van szó.
2014. máj. 16. 15:32
29/31 anonim válasza:
Ne ő mondja meg, kivel barátkozhat a lánya. Ha tőle függetlenül kedvelitek egymást, miért ne találkozhatnátok?
2014. máj. 16. 16:26
30/31 anonim válasza:
Főleg ha a saját családja gyakorlatilag nem törődik vele, az apja meg valószínűleg maga is segítségre szorul. Szegény lánynak jár valaki, akire számíthat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!