Szöszi_55 kérdése:
Apámmal nem jövünk ki elég jól mostanában. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában hogy kezdem élni az életemet. Többet járok ki,bulizok ..egyszerűen csak jól érzem magamat...még is apámnak ez nem tetszik. ... Most hétvégén..a falunkban volt egy ünnepség és sokat táncoltam. (Mindenkivel) de volt egy srác...aki egy ideje udvarol nekem ..már új év óta. Többször is fel kért táncolni,én pedig mentem vele. Apámék is ott voltak és folyton nézte hogy hogyan táncolunk.Kábé reggel 4:08kor értem haza (nem voltam berúgva) és reggel 11kor kábé már fent voltam. Lementem ebédelni és az asztalnál ültem amikor apám leült az asztalhoz és elkezdte kérdezni,hogy még is ki volt az a srác akivel annyira táncoltam. Akkor elmomdtam neki hogy ki is ő..hogy rendes gyerek stb. Aztán kerdezte tőlem -miert borultal annyira a nyakába? En: azért mert lassú szám volt és arra úgy táncoltunk. Ekkor tiszta ideges volt,láttam rajta hogy nem tetszil neki. Elkezdte mondani,hogy többet nem lehetek kint...hogy olyan vagyok mint egy utolsó k**va...(na itt érintett meg a dolog,hogy a saját apám ilyet mondott rám..) nem.értettem a dolgok,hogy mi rosszat tettem,és ugye megvédtem magamat. Elkezdtünk nagyon veszekedni. A testvérem közbe szólt,hogy ne veszekedjünk..ekkor a apám megfogta a tálat es neki vágta a testvéremhez ,de a testvérem feje fölé ment ugy ,hogy a tányér aztán a falnak csattant és ketté törött. Ez után anyukám mondta neki,hogy fejezze be! Ekkor az anyámra is mint egy senkire raordított hogy:FOGD BE A SZÁDAT! Aztán én tovább vettem magamat...(nem féltem tőle) és ekkor megfogott egy vas fazekat és azt is nekem vágta...kérdezte tőlem ,hogy:-fogsz még idegesíteni?! Ha?! Én ez után felmentem a szobámba. Sírtam ...aztán vissza jött belém egy kis depresszio(töbször probáltam az öngyilkoságot régebben,vágtam is magamat) ekkor úgy éreztem hogy bármit is csinálok én vagyok a rossz...megfogtam a kést és elvágtam a kezemet..de tompa volt a kés így nem mélyet vágtam.Anyám fel jött utánnam és mondta: Ne félj..nem csináltál roszat..hisz veled voltam. És mondta hogy szeret és megölelt.Nem az alső eset volt,hogy apám ennyire kiborult.A legroszabb eset az volt amikor megvert..egymas után valami 10pofonyt kaptam tőle...teli erőből és egyszer megrúgott.(igaz akkor én is csináltam rosszat,de csam hazuttam neki egy dologban,mert féltem hogy kapok.)Sokszor anyámmal is tiszteletlenül beszél.De anyám és testvérem nem szoknak kiállni magugért,ők inkább halgatnak. Én viszont nem tudom mihez kezdjek,hogy tovább folytassam ezt vagy ne? Haggyam én is magamat? Fogalmam sincs mit tegyek. Igazán csak táncoltam azzal a gyerekkel.Most vagyok 16éves.Nem volt még kapcsolatom(egyszer volt de az gyerek szerelemnek számított) Én úgy gondolom,hogy ilyen idősen már a haverjaimmal is kimehetek a faluba,kicsit szórakozni és nem csak 11-ig. Sokszor nem engednek el máshoz buliba(mindig kell magammal vinni a tesómat) de ő ezt nem érti meg ,hogy gyűlölöm ha a tesóm jön(néha a tesóm se jönne) hiszen mind2-nek meg van a saját partija. Ő is és én is más társaságban érezzük jól magunkat.Sokszor veszekedünk ..és néha sajnálom ,hogy már nem vagyunk olyan kapcsolatban mint régen.Minél többször veszekedünk így,fogalmam sincs hogyan kerüljem ezt el..egyszer a kutyámat is le akarta lőnni,pedig semmi rosszat nem csinált hogy azt érdemelte volna. Aztán megvédtem a kutyámat és ,azért is én voltam a rossz...kérlek mondjatok nekem egy pár tanácsot,barátaim se tudnak semmi jó tanácsot adni,mivel ők még nem voltak ilyen helyzetben. Előre is köszönöm a válaszokat (és helyesírásért bocsi).2016. jún. 20. 08:31
1/7 anonim válasza:
Sajnállak. Bírj ki még 2évet majd menj el egyetemre fősuliba.
2/7 anonim válasza:
Féltékeny vagy csak ennyire konzervatív?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem mind2.
2016. jún. 20. 19:44
4/7 anonim válasza:
semiképen ne lázadj az nm jo föleg hogy apád ilyen agresziv az mondjuk természetes hogy félt a fiuktol ezzen ne paráz de az agreszivitás az már más cuucc ezzelen anyit tehetsz hogyy nm idegesited anyira mindent megcsinálsz igy kiérdemelve h elmehes bulizni vagy ha ugy gondolod h olyan kedvébe van ujle le mele es beszélges a fiukrol mond el h most abban a korban vagy amikor bulizni barátokkal eljárni kell ha a helyzet nm javul két három évet még kibirsz de ha még roszabodik tiszteletlenül bánik édes anyádal esetleg veri költözetek el rosz estben jelentsétek be ja és ugye édesanyádat nm veri
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :) sokat segített...anyukámat nem veri,de volt már ugy hogy dühből meglökte őt is erősebben. Szerintem egy pár dologról el fogok még vele beszélgetni,hátha javul a helyzet! Koszi télleg!:)))
2016. aug. 5. 15:22
6/7 anonim válasza:
Teljesen átérzem a helyzeted, nálam is pont ugyanez volt, illetve van. rettentően szigorú az édesapám, de tudom, hogy csak azért, mert lány vagyok és félt, a mai világban pedig főleg. Az már egy másik dolog, hogy egyszer rá kell, hogy jöjjön; el kell majd engednie a kezem. Viszont, ha agresszív, akkor ne lázadj, mert azzal méginkább ráteszel egy lapáttal.
Ha komolyan gondoljátok a sráccal, akkor próbáld megértetni édesapáddal, hogy milyen is valójában, esetlegesen mutasd be. A faluból ítélve Te is vidéki vagy, nálunk is picit másként mennek a dolgok, mint Pesten. De fel a fejjel! Kitartás! :)
7/7 A kérdező kommentje:
okés ...köszi ,köszi :) és neked is sok sikert apukáddal...
2016. aug. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!