Miért nem bízik bennem Anya?
Figyelt kérdés
Fél hónapja töltöttem be a 14. életévemet, de nem engedi hogy itthon aludjak egyedül. Háromnegyed tizenegykor ér haza. Ébren meg is várhatnám, hisz szünet van! Egyik nap mondta hogy kicsit még érettebb és felelősségteljesebb vagyok a korosztályomnál. Egyébként panellakásról van szó, szóval ha baj van szólhatok kb. 12 embernek! Ezt csak én nem értem?2016. jún. 23. 08:05
11/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont most mondtam neki ezt. Erre azzal érvel hogy nem nekem kell eltartanom két gyereket! Van egy 10 éves húgom is.
2016. jún. 23. 08:35
12/24 anonim válasza:
Jólvan persze .dehat hazaér 11 ora előtt..
13/24 anonim válasza:
Ja, hogy most hirtelen lett egy húgod is.
Szóval ő is megy mindig mamádhoz? Erről miért nem írtál eddig? :)
Amúgy meg ez van, mi lenne ha nem mennétek el mamádhoz? Anyád úgyis dolgozik.
14/24 A kérdező kommentje:
A húgom nem lényeg ő úgyis mindig apáéknál alszik. Nem sűrűn jön haza! Ő vele "nincsen gond." Ő számít most a legkevesebbet ebben a dologban.
2016. jún. 23. 08:49
15/24 anonim válasza:
Ergo nem igazán anyád tartja el, hanem az apád. Mi lenne, ha te is odamennél?
16/24 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta, de akkor meg már őt sajnálnám + itt van a gépem ha meg el akarom vinni biztos nem segít elvinni.
2016. jún. 23. 08:59
17/24 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy kiírtam ide, de azt mondta ki nem sz@rja le a gyakorikérdéseket?!?!
2016. jún. 23. 09:00
18/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nagyon ellenzi hogy itthon maradjak addig.
Mit mondjak neki, nagyon fontos lenne! Lehet nem is a bizalom a baj mert most csinálom a jogsit motorra és ő fizette. Motorom is van már! De nem tudom hogyan érveljek!
2016. jún. 23. 09:23
19/24 anonim válasza:
Akkor is menned kell ha suli van ?
20/24 anonim válasza:
Az a baj h nagy valószínűséggel anyukád nagyon határozott ebben a dologban es tartja magát ahoz amit eldontott.hiaba mondassz majd barmit ha meg megbeszélni sem hajlandó veled es nemad ra egy ertelmes indokot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!