Anyukám nagyon változatosan és egészségesen főzött mindig. Semmi nass. 16 évesen kaptam először zsebpénzt, azt mind csipszre költöttem meg Mekire.
Szerintem ez az én hibám. Meg a tényé, hogy egy brokkolinak semmi íze, a hamburgeré meg fel van turbózva.
A szülő és a gyerek hibája is lehet. Én pl 11 évesen kezdtem fogyókúrázni (ez az én hibám, mert jól hazavágtam az anyagcserémet a napi két szelet vajaskenyérrel és egy tál levessel) mert 40 kiló voltam és folyton azt hallottam itthon, hogy szépen kikerekedtem meg milyen kis husis vagyok. Aztán később anyám hibájából méginkább elhíztam. (Akkor már 65 kiló voltam) és a BMI szerint is 10 kilóval átléptem a normálist. Eldöntöttem, hogy lefogyok de olyan családban ahol minden nap makaróni meg zsírban sült hús a menü nem egyszerű. A 11 éves koromban történő ügyködések miatt meg kvázi koplalnom kellett hogy a szervezetem kezdje meg a zsírbontást.
Mai napig is kell rágjam anyám fülét egy rohadt uborkáért hogy legyen valami zöldség a házban. Ha kapnék zsebpénz arra költeném de 0 saját pénzzel kénytelen vagyok azt enni amit elém raknak.
17/l
"Akik szerint teljesen egyértelműen a szülők hibája, azok mivel magyarázzák azt, hogy egy családon belül van vékony és kövér gyermek is?"
Genetika, más az anyagcseréjük. De tudom tudom, csak az genetika, aki annyit zabálhat amennyit akar és nem hízik, csak azt lehet sajnálni, hogy szegénynek milyen nehéz az élete, nem tud hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!