Mit tegyek, ha utálom az öcsémet?
14 éves lány vagyok,és van egy 11 éves öcsém,aki elviselhetetlen.
Mindenen kicsapja a hisztit folyton üvölt.
Régen olyan 5 évesen is ilyen volt,de elmúlt,és 9 éves koráig maga volt az álomtesó,de mostanra nagyon megváltozott,hisztis lett,igaz ebben benne van az is,hogy amióta nem vagyok kiközösítve az osztályból,és ibékültem a nővéremmel,megnőtt az önbizalmam,karakánabb lettem.Többször beszólok neki mint régebben,de próbálom visszafogni magam.
Viszont ez nagyon nehéz,mert unalmas témákról beszél nagyon közel hajolva,nagyon sokat,egész álló nap,mindig apával ért egyet,mert szerinte apa az istencsászár,a többiekre tojik,és állandóan minden kis hibámat,pl,hogy béna vagyok labdasportokban felnagyítja,meg dagadt zsírdisznónak nevez,közbe meg ő se soványabb.
Segítsetek kérlek,mert mindenki azzal nyúz minket,hogy régen mi voltunk a békés mintatesók,de most már a kapcsolatunk egy rémálommá vált.
igen,egy kicsit,te is lány vagy?
és az öcséd hány éves?
Az igaz,hogy nem a gyereknevelés nagymesterei,de kitűnők vagyunk,és a suliban sincsenek velünk problémák.
Mondjuk a nővérem,aki 22 éves,próbálja átvenni a hatalmat fölöttünk,de nem csinálja túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!