Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Egészség » Alternatív gyógyítás

A kérdés

Próbálta már valaki Optimask Pro-t?

[link] Erről lenne szó. Édesanyám nézte ki magának, de én átverést szimatolok a dologban. Ha valakinek van róla véleménye vagy már próbálta legyenszíves ossza meg velem.

Keress kérdéseket hasonló témában: OptimaskPro

 2015. dec. 17. 17:08  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4 5 6
Engem is ez erdekel, nincs lerakat nincs cim, szerintem kamu, pedig jo lenne ha igaz lenne

# 1/53Időpont 2015. dec. 19. 00:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Zsuzsa aSarok nevű felhasználó válasza:

Vigyázzatok, mert a web site csak 42 napos. Az alábbi lista bizonyítja, hogy valami gyanús dolog lehet.


Website: optimaskpro.com

Title: OptiMaskPro

Description: Eye massager, which combines the knowledge of magnetism and the theory of acupuncture. It


Domain Age: 42 Days

Website Speed: Fast


Organisation: WHOISGUARD, INC.

Owner: WHOISGUARD PROTECTED

Owner Address: P.O. BOX 0823-03411

Owner City: PANAMA

Owner Postcode: 00000

Phone Number: +507.8365503

Phone Type: VoIP telephony :Panamá Skycom Communication, S.A. / Galaxy Communication, Corp

Email:


Owner Country : Hidden

Website Location : Netherlands


Probable website origin :-

86%; Unknown

6%; United States

6%; Panama

2%; Netherlands


Notes:-

Alert ResultThe owner of the website is using a service to hide their identity

Alert ResultThis website is 42 Days old

Alert ResultThe website expected life (365 days) is relatively short.

Alert ResultThe website appears to be less than six months old


Analysis Details:-

Although this website appears to be based in Netherlands there are other countries involved and you should review this information carefully and decide if it is as you expect.This webite is very new , and as such doesn't have an online reputation yet. As with all new businesses , we suggest that you take care and if necessary get in contact with the owners before placing an order of value.

This site is using an anonymous service - which prevents us from identifying the site owner. This can sometimes be just so that the owner does not receive spam, but be aware that many scam sites use this as a method to hide their identify. If this is an ecommerce site - we would suggest you confirm the business address with the website owners.


The website has been newly registered with a short life expectancy, which follows the pattern used by many fraudulent and fake selling websites. Please be vigilant and take extra care before providing any payment information.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 2/53Időpont 2015. dec. 19. 11:51 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Nézzük a tényeket:

- A weboldal valóban újonnan került fel.

- Eddig csak a forgalmazó weboldalán vannak vélemények a termékről, mindengyik pozitív. Furcsa módon a véleményezők kivétel nélkül képeket is töltöttek fel magukról a vélemény bejegyzéséhez, és ha meg szeretnéd tekinteni a véleményező adatlapját, az nem lehetséges! Één is írtam véleményt, kép nem jelent meg, és furcsa módon legalult jelent meg a véleményem, nem pedig legfelül, az időrendi sorrendnek megfelelően. Egyébként ékezeteket nem is tudsz használni, ezért úgy tűnik, hogy a képpel hozzászóló felhasználók nem léteznek.

- A Kata nevű szerzőhöz tartozó linkre kattintva sem tudsz eljutni a cikk szerzőjéhez.!

- Kovács_Petra felhasználó azt írja, hogy nemcsak az USA-ban, hanem Németországban is közismert és széles körben alkalmazott. Rákerestem a neten, semmilyen németországi vélemény vagy bejegyzést nem látok (a közismert termékről)!

- Sehol máshol nincs vélemény az interneten a termékről, holott voltak erre irányuló kérdések ( [link]

- Fodor Edina felhasználó azt írja, hogy tavaly talált rá. Tavaly még a cég weboldala sem létezett, tehát tavaly sehol nem találhatott rá.

- Az amerikai cég eredeti weboldalán elsősorban szemfáradtság ellen reklámozzák a terméket, ott nincs SEMMILYEN utalás arra, hogy bárkinek a szemét bármennyi dioptriával javította volna ( [link] A fórum oldalon is csak egy bejegyzés van a szem alatti táskákkal kapcsolatban.

- Az OptiMaskPro LLC cég NEM LÉTEZIK! Ezt leellenőrizhetitek például a kaliforniai elektronkus cégjegyzék keresőben az LLC (Kft) opciót választva ( [link] Én kipróbáltam, egy másik céget megtalált a kereső, az OptiMaskPro céget nem. Nem véletlen, hogy telefonszám sincs megadva egyik weboldalon sem..

-Hatásosságát semmilyen klinikai vagy tudományos kutatási tényekkel nem támasztották alá.

- Ha bárki megveszi a terméket, akkor egy vélhetően nemlétező cég termékét veszi meg, amelyről még nincs hiteles véleménye senkinek. :) Ha tévedknék, jelezzétek bátran, köszönöm!A válasz 97%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/53Időpont 2015. dec. 19. 14:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Gabi77 nevű felhasználó válasza:

[link]

Gyanítom ugyan ez a cég lehet. A fenti cuccot megvettem csak kíváncsiság kedvéért, és hasonló eredményre jutottam, mint a videóban látható :)


Hihetetlennek tűnhet, de ezt a terméket is megvettem, és így két nap után nem is tudom mit mondjak. Masszírozni masszíroz, vagy legalábbis valami rezeg benne. Hogy hogyan masszírozza meg a szem alatti részt azt nem tudom, de tény, hogy - bár nincs kiemelkedően nagy orrom - a készülék orrkialakítása felfekszik az orromra, akkor a kis lábacskák el sem érik a bőrömet a szemem alatt, ergo nem is igen masszíroznak semmit. Persze ha kézzel rásegítenék biztosan odaérne, de akkor hol a kényelem? Ismétlem: két napon vagyok túl. A reklámban ígért "első használat után érezhető a látásjavulás" messze nem fedi a valóságot, semmilyen látásjavulást nem érzékeltem. Persze hosszú távon bármi lehet, adok neki két hetet, mint a reklámban, utána, mivel úgyis másik szemüveget akartam csináltatni, januárban elmegyek a szemészhez. :) Az tény, hogy én csak esténként használom (napi három alkalommal 5 percet ír a használati útmutató) de az az 5 perc elég ahhoz, hogy tényleg ellazítsa a szemet, nem érzem annyira fáradtnak (vagy azért, mert tényleg használ, vagy azért, mert azt akarom érezni: mindenki döntse el maga)


Anyagát tekintve műanyag keret, gumilábacskák, kis mágnesek, amik hajlamosak a kiesésre, de egy késsel vagy ollóval össze lehet őket szedni a szőnyegből. Egyszerűbb, mint keresgélni. Van még egy gumipánt, és annyi.


A leírás is egyszerű: berakod az elemet, vagy bedugod a hálózatba, vagy usb-be, bekapcsolod az "on/off" gombbal, kiválasztod a programot a "mode" gombbal (van belőle 9), a "time" gombbal kiválasztod, hogy 3 vagy 5 perces menet legyen e, ha pedig végeztél, akkor az"on/off" gombbal kikapcsolod. Amit kicsit hiányolok, hogy semmilyen kijelző nincs, így bekapcsoláskor gyakorlatilag fogalmad sincs róla, hogy melyik programnál jársz éppen, és milyen időtartamnál :)


Amire nem emlékszem a reklámból: nagyfokú rövidlátók csak orvosi javaslatra használhatják, rajta van a magyar nyelvű tájékoztatón, ami a dobozra van ráragasztva.


Akinek van rá pénze vegye meg ha akarja, de csodát ne várjon.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 4/53Időpont 2015. dec. 23. 23:16 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Én dec.19-én rendeltem meg a terméket,azóta is egyfolytában küldik.Már megreklamáltam, azt írták vissza, hogy utánanéznek a futárszolgálatnál, addig várjak türelemmel. Csak az a gáz, hogy a páromtól kaptam volna karácsonyra.

A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/53Időpont 2015. dec. 30. 21:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mano0578 nevű felhasználó válasza:

Én dec. 21-én rendeltem meg, természetesen nem fizettem előre. Kaptam egy emailt a megrendelésről, azóta semmi. Nos, úgy vagyok vele, ha átverés, akkor se veszítettem semmit, viszont ha valóban segített volna a termék, akkor viszont nagy szükségem lett volna rá, mivel szemüveges vagyok.

A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik.
# 6/53Időpont 2016. jan. 4. 08:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Átverés szagú a dolog.

Amerikai cég kínálja, az elérhetősége:

OptiMaskPro LLC

633 W 5th St Los Angeles, CA 90071 USA

No ide lehet visszaküldeni, ha nem válik be :) Nem vagyok biztos abban, hogy a vételár elég lenne a postaköltségre.

Amúgy fenntartják a jogot annak eldöntésére, hogy jogos e az elállás.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/53Időpont 2016. jan. 5. 10:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Bíró Erika nevű felhasználó válasza:

Én 2015.12.20.-án rendeltem meg, és ma kaptam meg.Email-ben érdeklődtem és korrekten válaszoltak is, így jelezném az aggódóknak, hogy nem kamu.A hatékonyság kérdőleges számomra, mert alól hozzám sem ér a,viszont az orromat annyira rezegteti, hogy az már fájdalmas.A mágnesekből 3 db már hiányzott, de 2 használat során eddig 2 db megint kipotyogott belőle, amit sikerült megtalálnom, és visszahelyeznem.De ha ezt így működik 2 hét és nem lesz benne 1 db sem, és akkor viszont hol a hatékonyság amit többek között éppen erre is alapoznak?Na majd látjuk, talán a hittel együtt működni fog!

A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik.
# 8/53Időpont 2016. jan. 6. 19:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Nettuska77 nevű felhasználó válasza:

Ma kaptam meg december 18-án rendeltem.

Nekem nagy csalódás az orrcsontom úgy töri,hogy még a használat után 1 órával is érzem a fájdalmat,és nem éri el az alsó rész a bőrömet a szemem alatti részen,így szerintem ebből adódóan mit is várhatunk hatásként max.az orrcsont fájdalmát.

Úgy kaptam meg,hogy 2 kis mágnes ki volt esve ebből az egyik meg sincs már a csomagban sem volt bent.

a csomagon a feladónál csak egy vevőkód van és a logisztikai kft címe akik csomagküldéssel és postázással foglalkoznak!!mintha tőlük rendelted volna.....

Jobban jártok,ha nem rendelitek meg maximum egy rossz tapasztalattal kevesebb...A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 9/53Időpont 2016. jan. 6. 21:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
sadrok nevű felhasználó válasza:

Rendelésem után pár nappal megérkezett a csomagom, még karácsony előtt. Szép csomagolás, de alig olvasható, apró betűs szöveg van csak ráragasztva kívülről a dobozára, magyarul. Egy mágnes alapból hiányzott. Tegnap este írtam a cégnek e-mailt, reggelre megjött a válasz, dönthetek, hogy cserét kérek vagy a pénzemet kérem vissza. Asszem az utóbbi mellett döntök... :-) nekem se tetszenek bizonyos körülmények, és a hozzászólások is arra utalnak, hogy nem igazán felhasználó barát a termék.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/53Időpont 2016. jan. 8. 12:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Cukorbetegségre fahéj kéreg? Valaki próbálta már?
Migrénre próbálta már valaki az akupunktúrát? Ha igen, akkor hatásos volt-e vagy sem?
A Salvus vizet valaki próbálta már?
Próbálta már valaki a kokhagymás pálinkát?
Hallottatok már a fenyőágból való teakészítésről? Próbálta már valaki?
Próbálta már valaki a Geránium (rózsamuskátli) olajat kullancs távoltartására?

Kérdések az Egészség rovatbólKérdések az Alternatív gyógyítás rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!