Vastagbél tükrözés után mennyi ideig kell diétázni?

Jobb helyeken nem levegőt, hanem széndioxidot fújnak be, ha már be kell fújni valamit. Attól nem fogsz úgy görcsölni, mint a levegőtől. Elvileg, ha ügyes az orvos, a befújt gázt vissza is tudja engedni.
Ezt a leírást ajánlom:

Hát, nekem egyedül a vizsgálat közben volt kellemetlen a dolog, utána fingottam rendesen a levegőtől, de az kifejezetten nem okozott fájdalmat :D
Szerintem, ha altatásban csináltatod, akkor a felkészülés : nincs evés, ivás (beavatkozás napján talán már egyátalán nem szabad), hashajtózás lesz a legkellemetlenebb része. Miután vége és magadhoz tértél már nem lesz semmi extra. És mivel baromira éhes voltam - nyilván a koplalás miatt - én úgy emlékszem, hogy amint kiment a bódultság belőlem (engem nem altattak, csak ilyen félig kábult állapotba raktak) rögtön nekiálltam zabálni.
Semmi probiotikumot nem szedtem se ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!