5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 21:44
62/264 A kérdező kommentje:
igen.2017.09.02.a óta.
2022. nov. 23. 03:13
63/264 A kérdező kommentje:
58 as.Tisztelettel érdeklődnék a beteg állapota felől.
2022. dec. 3. 20:55
64/264 anonim válasza:
58.Most itt van Sárváron a krónikus osztályon,még mindig folyik a hasam,össze varrták de kirepedt.Enni eszik ,elvan.Tegnap megszökött,de a portás észre vette össze törte a kezét.Köszönöm az érdeklődést,és te hogy vagy?
65/264 anonim válasza:
58.
Nem ehet gyümölcsöt csak banánt és almát,meg kompotot.A magoktól iriszt kaphat.
66/264 anonim válasza:
Minden tüneted meg van?Vizessèg,nyelőcső viszèr,sárgaság?Étvágyad van?Emésztésed?Erőd?Köszönöm a választ!
68/264 A kérdező kommentje:
64 nek.Köszönöm érdeklődésed,jól vagyok.Nálam sem hasvíz,nyelőcső rendellenesség,sárgaság nincs.Neuropátiám van 2019.02.04 től ezért nem tudok 10-20 m nél többet járni.Kerekes székbe,v.autóval megyünk ahová szükséges,de a széket mindíg visszük.Amit nem értek:szétrepedt hassal hogy tudott megszökni a portásig.Akkor nem is olyan gyenge.Nem érzi jól magát?Fél?Vagy mi volt ez a manőver?Magánál volt?Agyilag.Ugyanis a hepatikus enkefalopátia sok mindenre képes.Erről írj majd légyszíves.Köszönom.
2022. dec. 6. 00:26
69/264 A kérdező kommentje:
Vizességem,visszerem sincs.Az erőm,hát a 15kg os unokámat fel tudom emelni gond nélkül.Lsssú leépülés ez az ágyban fekvés,ülés.Étvágyam túl jó.113kg vagyok már 2002 óta.
2022. dec. 6. 00:33
70/264 anonim válasza:
64-es vagyok eleg gyenge volt mikor megszökött,zacsko vagy minek hivjak van a köldökèn,èsznèl volt.
Mára már nagyon rossz az állapota,tegnap egész nap aludt mikor bementünk hozzá,de még észnél volt.Az orvosa azt mondja közelít a máj kómához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!