5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 21:44
51/264 anonim válasza:
Nálunk jól van a beteg, laborértékek jók, csak a gamma GT emelkedett egy kicsit, a többin már nincs "csillag, étvágy, erőnlét is kiváló. Te hogy vagy?
52/264 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésed,most már jól.Két hete fülészetre tolt el a feleségem,mert járni csak picit tudok.Akkor megfázhattam,de 3 nap alatt aszpirin c vel meggyógyultam.Most semmi bajom.
2022. nov. 9. 00:37
53/264 anonim válasza:
Kedves kérdező érdeklődni szeretnék felőled,hogy vagy?
54/264 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésed,jól.Állapotomban 5 éve nincs változás,bár most lelkileg kicsit nehéz,mert elhunyt édesanyám.Temetést intézni,lakását stb.
2022. nov. 15. 05:59
55/264 anonim válasza:
Őszinte részvétem😥
Köszönöm a választ!Nálunk bátyámnak van dekomponzalt majzsugora,januarba derült ki,most van harmadszor kórházba mert felrepedt a hasfala es az összes viz kifolyt,nagyon gyenge,enni nem tudok,másfél hete van kórházban,két infúziót kap,gyógyszereket,egy nap alatt megtelt a hasa vízzel megint.
56/264 A kérdező kommentje:
Hát ezt szívből sajnálom.Miért nem volt hascsapolás,nem értem.Lehet dokit kéne váltani.Nem tudom.
2022. nov. 16. 00:32
57/264 anonim válasza:
Ma kaptuk a rossz hirt gyorsan romlik az állapota a szervezete küzd de feladja a harcot ezt mondta az orvosa.
58/264 anonim válasza:
Ma kaptuk a rossz hirt gyorsan romlik az állapota a szervezete küzd de feladja a harcot ezt mondta az orvosa.53-as voltam.
59/264 A kérdező kommentje:
Szívből sajnálom.Ez nagyon rossz hír.
2022. nov. 22. 15:26
60/264 anonim válasza:
Azóta jobban van vagyis ugy látszik,deliriuma volt de hamar át ment rajta.Szeretném megkérdezni alkoholos májzsugorod van?És dekomponzált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!