Piros pestos tészta után pár órával brutális hasmenés. Azóta is kortyogó belek. Lehet a pesto?
Igen, nem járt le.
Egy fél üveget tettem két adagnyi tésztára.
4-es: nem lemondani kell róla (ez csak akkor lenne indokolt, ha valamire kifejezetten allergiás), hanem kevesebbet fogyasztani belöle.
A pestot eredetileg nem töményen fogyasztják az olaszok (ahonnan ered), hanem ahogy az elsö írta, 1 kanál pesto + kb. 2-3 kis merökanál tésztavíz összekeverve, a fözölét apránként adagolva hozzá, hogy mártás-szerü állaga legyen, és ezt teszik a tésztára, nem a tömény pestot.
Így a legtöbb embernek nincs töle baja, mert nem rengeteg zsiradékot fogyaszt, hanem normál mennyiséget. (Meg a pestohoz nem tesznek sajtot, az már benne van!)
Köszi a válaszokat! Legközelebb nem leszek ilyen hülye, mert ez így eléggé taccsra vágott.
Boltit vettem, olasz márka, ezekben nem fenyőmag van, hanem kesudió, de mondjuk ugyanolyan tömény.
Kicsit régebbi kérdés de ma ugyanígy jártam ugyanúgy olasz piros pesto és egy fél üvegnyit tettem a tésztámra.
Beutálisan fáj a hasam már pár órája. Neked minsegített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!