Sirdalud (4 mg) gyógyszer vélemények?
Aki szedi/szedte meg volt vele elégedve, használt? Meddig tart a hatása? 30db-osat írtak fel, tegnap este kezdtem el szedni, napi egyet.
Köszönöm, ha válaszolsz!

válasza:Attól is függ, hogy mire szeded, mert azért az ilyen gyógyszerek nem úgy fejtik ki hatásukat, hogy rögtön használnak, pláne mert az olyan betegségek a javulásához is kell idő, amire ezt felírják.
Nekem kiszakadt gerincsérvre írták ezt fel (többek között). Szinte folyamatos lábba sugárzó fájdalom és gerincfájdalmak voltak, kegyetlen volt úgy aludni.
Több gyógyszert is szedtem mellette, de minden este megéreztem a Sirdalud hatását, kis túlzással perceken belül. Izomlazító, ami egy megváltás volt abban az állapotomban, és gyanítom, hogy jót is tett.
Egy mellékhatása, hogy álmosító, és ezt tényleg sokan írják, úgyhogy ezt alvás előtt érdemes bevenni, ha már nem csinálsz semmi megterhelőt utána. Mivel más gyógyszereket is szedtem, így nem tudom biztosra, de reggelre már nem éreztem azt a hatást, amit este a Sirdalud bevétele után, úgyhogy reggel már bátran lehet bármit csinálni.

válasza:Köszönöm a válaszokat!
Este szedem be én is lefekvéskor.
Háti porckorong kopásom van, arra írták fel. Fáj a gerinc és a hozzá tartozó borda jobb oldalon már 4. hete. Jövő héten kezdem a gyógytornát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Használtátok már nagyon erős derék(becsípődés)fájdalom esetén? Minden mozdulat nagyon fájdalmas. Segíteni fog?ha igen,bevételtől számítva kb mikor?
Okozott függőséget? Gyógyszermegvonás okozta izomfájdalomra kellene + gerincproblémám is van. Tudtok javasolni más izomlazítót?
Csak azért kérdezem mert az van ráírva, hogy vérnyomás esést okoz.
Izomrelaxáns gyógyszer. Merev nyakra, izomfeszességre, rángásra szedném.
Már harmadik hónapja írja fel a reumatológus főorvos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!