Sirdaludot szedett már valaki? Okozott függőséget? Gyógyszermegvonás okozta izomfájdalomra kellene + gerincproblémám is van. Tudtok javasolni más izomlazítót?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az orvosommal megegyeztünk, hogy elhagyjuk az olanzapint. Fokozatosan építettük lefelé az adagot. Először csak a mentális állapotomban volt visszaesés, ami biztos normális. Mára elkezdődött az elvonási mizéria, hányinger, szédülés, homályos látás, hidegrázás, ilyenek....
Sziasztok,Cipralexet (és frontint) szedtem már 2 és fél hónapja (a frontin 0.25 felét 1x még mindig szedem esténként),de annyira rosszul lettem a végére,a depresszió legrosszabb formája,öngyilkossági képzelgések,minden előjött,hogy hirtelen nem vettem be másnap,és...
A gyógyszermegvonási tünetek között van az alvászavar, nyugtalanság, feszültség, idegesség, ingerlékenység a benzodiazepinek esetében.
2 hete hagytam abba a Rivotrilt. Este 3/4 szemet szedtem a 0,5 mg-osból. Kb. két hónap alatt, ici-pici darabokkal csökkentettem le a nullára. Ennek most 3 hete. Van-e valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy meddig várhatóak elvonási tünetek? Esetemben ez azt...
Júliusban bementem önkéntesen a Zacher kórházba, a Péterfy-be, hogy szoktasson le a gyógyszerekről, mert már elviselhetetlen volt, naponta 15-20 mg Frontint szedtem, majd onnan hazatérve rendben is voltam. Mostanában a 2mg-os Rivotrilból este beveszek néhányat, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!