Véres köpet lehet ettől?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
29éves két gyerekes anyuka vagyok jó pár hete ha hanyatt feküdtem este köhögnöm kellett párat elmentem háziorvsohoz tüdőröntgen arcüregröntgen semmit nem talált gyulladt torkot. Rá két hétre visszametem tályog lett a torkom jobb oldalán azt mondta hogy...
Nem foginyvérzés jelegü!
Régóta barnás színű köpetet köpök fel reggelente. Pár napja, este felé, és reggel fáj a torkom felső része, és kicsit véres, darabos a köpetem. Az orrváladékom is véres. Mitől lehet ez?
4 napja kb mandulagyulladásom van és este észrevettem hogy véreset köptem ezért elmentem dokihoz de nem mondta mitől van csak írt fel gyógyszert aztán másnap este megint véres köpés/váladék jött fel..nagyon megvagyok ijedve köhögni egyáltalán nem köhögök...mucoprontot és klabax-ot írt fel! 16/L
Tegnap este kezdődött a torokfájásom és ma reggelre ez sokat rosszabbodott. Ezt semmiféle más panasz nem kíséri, nincs lázam, nem köhögök. Úgy érzem mintha egy szöges gombóc lenne a torkomban. És ma reggel fogmosáskor észrevettem, hogy a nyálkahártyában kis véres folt...
Néha érzem, mintha váladék csorogna le a torkomon, ami "feljön" és abban vannak kis vércsíkok. Mitől lehet ez? Orvoshoz majd megyek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!