Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Alúlműködés vagy túlműködés...

Alúlműködés vagy túlműködés lehet ez?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,nemrég voltam kórházba magas vérnyomás/pulzus problémákkal.Mennem kellett jópár vizsgálatra.A vérnyomásomat is egyfolytába mérték,utolsó nap bejött a doktor nő és azt mondta "kicsit magas lett a pajzsmirigyed"

Sportos lány vagyok,sportos alkattal,hízásra nem vagyok hajlamos.

Nemrég mamám azt mondta fogytam.Én is észrevettem magamon.

Csak nem tudom hogy ez most alúlműködés vagy túlműködés.

Gyógyszert szedek rá meg még mennem kell ultrahangra júli.13.-án is.

2016. júl. 1. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert szedsz:
2016. júl. 1. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A tüneteid túlműködésre utalnak, viszont a magas TSH szint alulműködést jelent. Ha levotiroxint szedsz, szintén alulműködésről van szó.
2016. júl. 1. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van, ha a TSH szinted magasabb, mint a határérték, akkor alulműködésed van. Nekem is volt (bár más egyéb tünetem nem volt, egyszerű vérképnél derült ki. El akartak küldeni UH-ra, nem mentem, viszont ittam 2 hónapig a közönséges galaj teát (+szurokfű teát) Gyuri bácsiék javaslatára. 2 hónap múlva megismételve a vérképvizsgálatot tökéletes lett az érték, ez 3 éve volt, és azóta is voltam vérvizsgálaton (jogsi miatt), most is a jó tartományban van, pedig csak mikor eszembe jut, mostmár csak akkor iszom a közönséges galajt.
2016. júl. 1. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha a doki azt mondta, hogy "magas lett", akkor szerintem a pajzsmirigyhormonokra gondolt, nem a TSH-ra, szóval túlműködik. De ha leírnád milyen gyógyszert kaptál, egyértelmű választ lehetne adni a kérdésedre.
2016. júl. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!