Ez mitől lehetett?
( nem rólam van szó! Én undorodom a drogoktól)
a lány életében először füvezett.. Majdnem megfulladt tőle úgy köhögött, de nem hatott rá, csak másnap reggel nagyon korán felébredt és nem tudott aludni
Kapcsolódó kérdések:
Egyik rokonom 30 éve cigizik, mikor kérdeztem erről azt mondta, hülyeség! Ő mindenhol cigizett, kocsmában, vonaton, étteremben, senki nem pampogott, hogy "tüdőrákos lesz a gyerekem ba...g! Nyomd el te kis ... passzív dohányzás, ugyan már! Nem féltették magukat ennyire...
Kocsma, disco, vonat oké az még nem volt olyan régen, de pl. 10-20 évvel vagy még régebbi tapasztalatok.
Nemrég a haverokkal szívtunk Herbált.. Elõtte is szívtam már de ez az eset más volt, rosszul lettem.. Az egész úgy kezdõdött hogy belassultam de nagyon, ekkor jeleztem is a spanoknak hogy gáz van.. Aztán piros-zöldben láttam mindent (errõl is elmondhatná...
Haverommal szívtam herbalt, legalabbis azt mondta hogy az volt.. De nemvagyok biztos benne. 6 slukkot szívtam bele a cigibe, és 10 perc múlva elkezdett zsibbadni a lábam, aztán az agyam is elkezdett zsibbadni, káprázott a szemem, úgy láttam a világot mintha a...
És milyen Árban? A Metropol alatt lehetett venni csak nem tudom hogy ott lehet e még.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!