Én is dohányzom, de figyelek másokra is... mert a passzív dohányzás károsabb mint az aktív! Én füstszűrőn át lélegzem be a füstöt, míg a mellettem álló mindenféle szűrés nélkül kapja a mérgező füstöt! Úgyhogy vigyázz!
2016. júl. 4. 20:34
12/27 CcAaSs válasza:
Nagy szerencséd, hogy tudatosan kezeled ezt a kérdést! A lényeg, hogy a környezeted ahol élsz, mentes legyen a nikotintól és annak szagától! Ha nem így van, akkor előbb-utóbb észrevétlenül Te is "függővé" válsz! Próbáld elérni, hogy tiszteljék a környezetedben levő személyek, az egészséges életmód iránti igényedet, - ha már az irántad érzett szeretetüket felülmúlja a szenvedélyük - és a lakáson kívül dohányozzanak! Mint a munkahelyeken. Sok sikert ehhez, de ne feledd, a dohányos ember is ember!
2016. júl. 5. 07:28
13/27 anonim válasza:
De nem értem...zárt szobában cigizik? :D vagy mi?
Én vagy kimegyek vagy ablakban állok ill. ott a szagelszívó.
Senkit nem zavarok így vele mivel minden füst kimegy.
Az meg alapvető igénytelenség aki zárt helyen gyújt rá...az még engem dohányost is zavar.
2016. júl. 5. 18:23
14/27 anonim válasza:
Jobban károsulhat te tüdőd mint annak aki dohányzik ! Hidd el én is úgy élek hogy a 4 tagú családomban egyedül én nem dohányzom és mikor elmentünk egy kivizsgálásra az azt mutatta hogy az én tüdőm jobban sérült. Az a legjobb ha ráveszed Anyukádat hogy tegye le...
2016. júl. 6. 11:08
15/27 anonim válasza:
Kedves 14 éves!Remek vagy,hogy foglalkozol az egészségeddel.A válaszom az,hogy még jobban károsodhatsz tőle, mint ő.Ez alkati kérdés és lelki hozzáállás.Passzív dohányos vagy,ezt így mondják...a szóban benne van az érintettséged.Vigyázz továbbra is magadra!Szép életet!
2016. júl. 7. 11:39
16/27 anonim válasza:
Mivel te is a közvetlen közelében vagy, így igen.
2016. júl. 8. 11:21
17/27 anonim válasza:
Én passzív autós vagyok, velem nem törődik senki ?
Sokkal több káros anyagot szívok be a forgalom miatt mint a dohányfüst miatt !
Ha ma letörlöm a port a bútorról, holnap ráírhatok amit akarok. De ha egy napig 3 személy dohányzik a szobában (télidőben is), annak egy hét után alig van lerakódása.
Szóval, hány anti-dohányos kommentálónak van itt kocsija ?
2016. júl. 8. 15:09
18/27 anonim válasza:
Több és komolyabb bajod lehet, mint a jó édesanyádnak....aki önként vállalta, hogy pénzért mérgezi saját magát....Téged viszont arra itélt, hogy ennek az önző, anyához méltatlan viselkedéshez asszisztálj....ezerszer több eszed van, mint neki....menj tőle távol, amennyire csak lehet, és magyarázd el neki, hogy mit jelent a szülői felelősség - ha egyáltalán megérti !! - egyébként pedig mutasd meg neki a kommenteket, hátha ezektől észhez tér ! gratulálok a gondolkodásodhoz, sikeres, egészséges szép életet kivánok Neked szeretettel :)
2016. júl. 9. 07:59
19/27 jikanv válasza:
amugy se lessz semmi bajob ha a kozeledbe vagy tavolodba dohanyzik. Par hulye californiai kitalalta es a vilagot korbejarta negative paranoias ujsaghirek reven es a hulyek mindig konnyen befojasolhatok es azt mondtak hogy - huhh tenyleg- es a befolyasolhatok mindig a negativban hisznek inkabb mint a pozitivban es a logikaban.
A vilagon minden mergezo szamunkra es minden meg tud olni ha tulzasba visszuk. SOkan dohanyoznak egesz eletukben es szaz evet elnek egeszsegeszen ugyanakkor sokan nem dohanyoznak (senki a csaladban) es tudo rakban meghalnak fiatalon.
Baromsag az egesz second hand smoke hokusz pokusz.
2016. júl. 10. 09:23
20/27 anonim válasza:
Passzív dohányzás.
Károsabb, mint az aktív, ugyanis te nem egy szűrőn át szívod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!