Ha én még soha nem dohányoztam és nem is fogok, de anya folyton a közelemben cigizik, akkor nekem is károsodhat a tüdőm?
Az a baj, hogy ő itt cigizik a lakásban, az ablak is csak nálam van nyitva, de mire bejövök a szobámba addig is szívok egy kis füstöt, pedig próbálom vissza tartani addig a lélegzetem, de nem akarok megfulladni.
A másik meg, hogy a wc-ben is dohányzik és ha oda megyek, akkor is ér a füst, ráadásul a szobám pont a wc mellett van és ki van törve az ablak, szóval hiába van nyitva nálam két ablak, még így is ér a füst. Hiába mondom, hogy ne cigizze, csak annyit mond, hogy menjek máshova.
Nyilvánvaló, hogy igen.
Anyukáddal beszéld ezt meg, mert nagyon nagy bunkóság nem dohányzókkal egy légtérben rágyújtani. Tudom, sajnos a régi rendszerben sokan szocializálódtak így, ahol nem volt ciki 4 dohányzó felnőtt plusz 1 gyerek az autóban. Azóta eltelt már jó sok év, de sajnos sokaknak még nem esett le mindig a tantusz, hogy már megváltoztak az idők.
-Hiába mondom, hogy ne cigizze, csak annyit mond, hogy menjek máshova.
-Ha megkéred édesanyádat, hogy ne dohányozzon a közeledben, biztos meg fogja érteni.
Ez most komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!