Mennyire nehéz az orvosi egyetem?
Figyelt kérdés
Átlagos napi hány órát kell rászánni a tanulásra? Tényleg napi 15 órát, ahogy sok helyen mondják? Melyik év a legnehezebb?febr. 11. 07:40
11/13 anonim 

válasza:

A történethez mondjuk az hozzá tartozik, hogy az idősebb kolléganőimtől én nagyon-nagyon sokat tanultam, de az évfolyamtársaimról lesujtó véleményem van. Volt pár tényleg okos, és szakmailag is jó, de inkább a seggelés meg a hatalmas arc volt náluk a domináns. Jelentős részükből nem is lett orvos, hanem a tőkés récék homoszexuális nekrofíliája szintű kutatásokon szúrják el az emberek pénzét.
12/13 anonim 

válasza:

A 6-os válaszhoz mondom, hogy teljesen igaza van. Nem elég bemagolni mindent. Viszont én azt látom, hogy egyáltalán nem csak a kolleginákra jellemző ez, nálunk ugyanúgy van a fiúk között is ilyen. Nem egy hallgatón láttam, hogy teljesen alkalmatlan még arra is, hogy emberekhez szóljon és egy átlag ember nyelvén kommunikáljon. Van, aki úgy nevelkedett, hogy ezt a stílust szokta meg és van, aki egyszerűen bizonyítani akarta felsőbbrendűségét a betegeknek. Szerintem abban egyet tudunk sokakkal érteni, hogy aki egy anamnézist nem tud felvenni, mert nem érti a beteg, hogy mit kérdez, az akkor menjen kórház közelébe, ha beteg.
13/13 anonim 

válasza:

Persze én azt is megértem, ha valaki kutatói pályára készül, csak ahhoz felesleges orvosira menni. Pontosan ugyanoda lehet eljutni biológusként is, mint orvosként, ha valaki alapkutatással szeretne foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!