Covid oltást aki kapott közületek,esetleges mellékhatásait le írná? Tudsz e oltás utáni halálról az ismeretségedben? Régi betegségedet hozta e elő pl asztma, allergia stb vagy bármit amit rendellenesnek találtál
Köszönöm segítő válaszod.
Írd ide kérlek melyik oltást kaptad.
Milyen érdekes, hogy pl az 5-ös válaszolónak mennyi ismerősének, rokonának lett baja az oltástól. Nagyon szerencsétlen közegben mozoghat.
A másik ami nagyon látványos, hogy aki azt írja neki és a felsorolot csaladtagoknak, ismerősnek stb. semmi baja nem lett, azokat lepontozzák. Vicces.
Párom és én Moderna, oltási reakciók voltak csak. (Fejfájás, karfajdalom)
Testvéreim: 1 Sinopharm 2 Pfizer (semmi reakció)
Mama: Asrta, Pfizer (semmi reakció)
Szülők: 3x Pfizer (semmi reakció)
Párom testverei: 3x Pfizer 2 fő (karfajdalom egyiküknek)
Barát pár: mindketten Sinopharm (semmi reakció) 3. Pfizer (láz a férfinak. (A nő immunbeteg, a férfinak pacemakere van)
Másik barátnő: Szputnyik (láz 1 napig).
A kozvetlen rokonsagban nők : 9 . Egyiknek sincs baja a menstruációjával.
Egy imserostol hallottam , hogy egy ismerősének kiütései lettek. De azóta elmúlt. Illetve egy szomszéd mesélte, az ő rokonsagaban volt trombozisos, ami akár lehetett az oltastol is.
Ennyi.
Egyik kollégám 40 valahány napig menstruált, vérzgetett változó intenzitással, egy másiknak arcidegzsábája lett.
Ezek végül is nem bizonyíthatóan mellékhatások, de oltás után 2 héten belül jöttek ki.
Ami tuti oltástól volt:Szputnyikot kapó idős nagyapám évtizedek óta szunnyadó herpesze kijött már oltás utáni este, és hetekig vissza-visszatért.
#12! Lehet, hogy neked érdekes, nem is kell elhinni. Nekem aztán tök mindegy, ki mit gondol. De azért vicces lenne, ha ennyit fárasztanám magam kitalációkkal. Hidd el, jobb dolgom is van. De mondj egy okot, miért lenne az jó nekem.
#18!
Nem azért van ennyi oltatlan, mert az egészségügytől semmilyen kritikai hozzáállás nem tapasztalható, hanem azért mert egészen egyszerűen a pofánkba kamuznak az oltással kapcsolatban. És az emberek többsége nem fog annak az embernek hinni, aki már vagy 5ször hazudott, hiába lenne 6.-ára igaza...
Pfizert kaptam
1.után egy napog kb iszonyúan fájdalmas volt akár mellmagasságba is emelni a karomat.
2. Után beteg hőemelkedésem volt (holott az a fajta vagyok aki sose lázas, csak ha nagy a baj.)
Most túlestem amugy a covidon is és be kell valljam semmi. Azt hittem nehezen viselem majd sőr minke qzt hitte. Erre volt 1 de ténLeg csak 1 rohat ssar napom, amin fulladtam, másnap már csak köhögtem. Megfázá miatt szenvedtem már jobban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!