Rosacea-val érdemes elmenni bőrgyógyászhoz?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
kb fél éve jött elő, ha valami olyasmit eszek akkor “erősödik”
Érdemes legalább 1x évente elmenni? Tapasztalatok, aki volt ?
Anyukám kért időpontot, mert hogy "nagyon pattanásos az arcom". Akkor tényleg elég csúnya volt, de éppen megvolt, olyankor mindig csúnyább, mint máskor. Nyilván nincs tökéletes bőröm, vannak pattanásaim, de nem tudom, hogy emiatt kell-e bőrgyógyászhoz menni. Attól...
Tavaly nyáron kezdődött mikor a mellkasomon a kulcscsontnál a bőröm szinte kiszáradt. Nagyon repedezett volt és voltak helyek ahol ki is sebesedett a ruha miatt. Erre vettünk egy hidratáló krémet és azzal kenegettem este a bőrömet és nagyjából 1 hét alatt elis tűnt (...
Arcomra a kenceficék semmit sem használnak, de van más is, pl. a levertség, depresszió, alacsony libidó, az hogy nincs rajtam egy deka izom sem férfi létemre (pedig sportoltam) és zsír sem (nincs étvágyam sem) szerintem valami belső problémára vezethető vissza. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!