Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az összes körmömből eltünt a...

Az összes körmömből eltünt a lunulla. Már egy jó ideje. És pár napja nem bírok menni annyira fáj a jobb combom de már a baloldali is és a láb újjaim is. Mi lehet a baj? Mennyek órvoshoz? És sokat fekszem álandóan fáradt vagyok.

Figyelt kérdés
Azt olvastam a neten hogy a lunula nem viccből van a körmeinkbe.
2023. jan. 29. 00:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ha addigra netán xarabbul leszel, azért csak fog mondani valamit arra a háziorvos is...
2023. jan. 29. 01:16
 12/46 A kérdező kommentje:

Hát már bocsi de nem bírok járni pár lépést tudok meg tenni aztis úgy hogy nehezen rettenetesen fáj még mikor megfordulok az ágyba vagy csak felhúzom a lábam még akkor is fáj hova legyek ennél szarabul? Ügyeletre meg nem akartam menni mert egy széken kell ülni reggelig. Sajnos ilyen nyíregyháza.

Mind1 azért köszi hogy írtál. Sokra nem mentem vele de kösz.

2023. jan. 29. 01:22
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen rossz a helyzet, akkor hívd ki a mentőket, ők majd vagy bevisznek vagy adnak valamit!

Sajnos jobb ötletem nincs.

2023. jan. 29. 01:25
 14/46 anonim ***** válasza:
Most megnéztem, az én körmömön sincs lunula, de nem idegeskednék emiatt. A járás milyen fájdalommal jár? Izomláz-szerű?
2023. jan. 29. 03:51
 15/46 anonim ***** válasza:
76%

Hat en mar tuti, hogy haldoklom, mert az osszes kormomrol hianyzik a lunula. Mar 50+ eve. A fenebe. Most kerhetek rokkantnyugdijat kronikus lunula hiany miatt.

Az izomfajdalommal meg tenyleg dokihoz kellene menned, mielobb.

2023. jan. 29. 07:05
 16/46 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk az vitamin hiány nállad 15-ős de nekem hó fehér az összes körmöm mint a fal. De amúgy meg ha meg nézed a googleba akkor az baj hogy nincs lunula a körmeidbe nekem fokozatosan tünt ell. Nem izom láz ahogy megyek úgy erösödik a fájdalom és van hogy már egy tapottat sem tudok menni kiváncsi vagyok hétfőn mit mond az orvos.
2023. jan. 29. 09:32
 17/46 A kérdező kommentje:
Pénteken már apát kellen felhívnom hogy jöjjön értem mert nem bírtam haza sétálni és delelöt volt háziorvos be akart vinni az ügyeletre nyíregyre de ott meg az a baj hogy akit oda bevisznek nem minden esetben rakják szobára egyszer rám jött az asthma roham úgy tartottak bent hogy nem raktak szobára másnap reggelig kellet ott üljek és utána volt vizsgálat nagyon álmos voltam és kellemetlen volt egész délutántól ott ülni másnapig.
2023. jan. 29. 09:36
 18/46 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, kérdező? Mit mondott a doki az izomfájdalmakról, és milyen gyógyszert kaptál?
2023. jan. 31. 06:23
 19/46 anonim ***** válasza:
Jól vagy? Mi újság Veled?
2023. jan. 31. 16:05
 20/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A háziorvos Dvitamint írt fel. De anya mérgesvolt mert azt mondta bíztos nem vitamin hiány haza jöttünk és mondtam anyának lehet tényleg vitamin hiány de éjjel kiakartam menni a wc-re és nem tudtam lerakni a lábam az ágyról annyira fájtak a lábaim a lábfejem is a sipcsontom a combom és a medence csontom is pedig az eddig nem is fájt. Probáltam nyugodt maradni de retenetesen fájt mikor mozdítani akartam ezért nem volt más választásom hangosan szolongattam anyát anya beszaladt a szobába mondtam neki nem birom lerakni a lábam az ágyról és pisilnem kell a lényeg az hogy apa kora reggel hívta Ligetit és bevittek a kórházba. Vért vettek még nem tudják pontosan hogy mi is a bajom onkologia gyermek osztály Nyiregyháza itt vagyok jelenleg annyit tudok hogy magas a tumormárket de az nem tudom mi kaptam fájdakom csilapítot meg infuziot meg kedden hoztak be ma csütörtökvan. Én csont rákra gyanakszom de anyának még nem mondtam vagy csontvelő gyulladás nem tudom.
2023. febr. 2. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!