Rejtélyes csípések mögötti okot bőrgyógyász fel tudja fedni?
Vagy kihez lehet fordulni?
Például ha nem ágyi poloska, hanem valamilyen atka lenne.. csípése ritka mint a fehér holló, szúnyogcsípésnek néz ki, vakarásra csak jobban viszket az a pont ahol csípett, vélhetően ruhában rejtőzik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Anyukámnak kell szólnom hogy kérjen időpontot, de nem tudom hogyan, mert nagyon kínosan érzem magam miatta. Találtam magamon egy furcsa anyajegyet azért szeretnék menni, viszont ha lehetséges a háziorvosnak nem szólnék. Viszont valószínű hogy magánorvost nem fizetnének...
Van a testemen és az arcomon is egy anyajegy amiket szeretnék eltávolítani mert egy kicsit kitüremkedőek. El fogok menni megvizsgáltatni őket, gondolom ha veszélyes akkor a tb fedezi az eltávolítását. Amennyiben nem veszélyesek én akkor is szeretném őket eltávolíttatni...
Évek óta a vádlimon van. Nem változik a mérete, nincs semmi tünet.
Nem tudom téves információ-e az, hogy a pattanásokra, hegekre stb felírt gyógyszerre tilos inni. Alapvetően sima gyógyszerekre sem szabadna, mégis sokan isznak azokra is és semmi következménye általában. Ezért érdekelne, hogy milyen következményei lehetnek ennek.
Telefonon nem lehet őket elérni. Emailre sem válaszolnak. Időpont nélkül pedig nem lehet odamenni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!