Korpás hajjal érdemes bőrgyógyászhoz menni?
Évek óta fennáll. Szerintem a sok stressz/szorongás a fő oka.
Voltam már bőrgyógyásznál korábban, kipróbáltatott velem egy speciális sampont. Nem segített. Head&Shoulders és hasonló (korpaellenes) samponokból sokat kipróbáltam már az évek alatt. Eredmény nélkül.
Nyilván a szorongást lenne a legjobb leküzdeni, de egyelőre hiába jártam évekig (több különböző) pszichológushoz, nem oldódott meg.

válasza:Nemed?
Alpecines Swraczkopf vagy hogy kell írni sampon, a narancssárga jó
Az összes többitől korpás a hajam,
Kezdd el vele mosni heti 3x,
Amikor felviszed ne mossd le egyből, egy percig hagyd hatni
Nincs mit
Férfi.
Köszi amúgy.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Próbáld ki a házilagosan elkészített tojássampont, korpás hajra nagyon jó, és semmi vegyszert nem tartalmaz.

válasza:

válasza:Első vagyok,
Jaj amúgy csak simán Alpecines sampon, narancssárga 2-3 ezer forint drogériákban
Tényleg csodaszer amúgy
Amint nem azzal mosom a hajam már korpás is lesz
Próbáld ki ezt a heti 3-as módszert
2-3 hét alatt jó is lesz

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyat olvastam hogy nem gyógyítható sajnos. Most akkor érdemes vele elmenni bőrgyógyászhoz? Lehet valamilyen módon csillapítani a hatását? Nekem az orrom körül van és non stop valamilyen szinten piros, van amikor nagyon akkor olyan mintha be lennék rúgva vagy valami...
kb fél éve jött elő, ha valami olyasmit eszek akkor “erősödik”
Érdemes legalább 1x évente elmenni? Tapasztalatok, aki volt ?
Anyukám kért időpontot, mert hogy "nagyon pattanásos az arcom". Akkor tényleg elég csúnya volt, de éppen megvolt, olyankor mindig csúnyább, mint máskor. Nyilván nincs tökéletes bőröm, vannak pattanásaim, de nem tudom, hogy emiatt kell-e bőrgyógyászhoz menni. Attól...
Tavaly nyáron kezdődött mikor a mellkasomon a kulcscsontnál a bőröm szinte kiszáradt. Nagyon repedezett volt és voltak helyek ahol ki is sebesedett a ruha miatt. Erre vettünk egy hidratáló krémet és azzal kenegettem este a bőrömet és nagyjából 1 hét alatt elis tűnt (...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!