Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A mai fiatalok hány százalékán...

A mai fiatalok hány százalékának nincsenek káros szenvedélyei?

Figyelt kérdés

2024. szept. 29. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
32,4%
2024. szept. 29. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:
gyors volt a válasz :)
2024. szept. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Tenyleg ciki mai fiatalok kozott a honaljszor ? Vagy az atleta + honaljszor?

Foci utan beultunk haverokkal egy-ket sorre a faluban, most meg szinte nyar van ezert egy ujjatlant vettem fel. Amikor egyszer tarkora raktam a kezem es hatradoltem akkor egyik csapattarsam beszolt hogy "ge*iii mekkora honaljkutyad van". Manapsag ennyire nem...

Szerintetek mi az oka, hogy a mai fiatalok (16-22) ilyen magasak, ilyen nagy a talpuk stb?

Mitől nőttek meg ennyire? A 30 éveseket képest is. És nem csak a fiúk. A 16 éves lányok között is nagyon sokan magasak. A fiúk közül szinte mindenki bőven magasabb tőlem (176). Redditen kb egy hete volt kérdés, hogy mások szerinti is nőttek-e és több százan egyet...

Miért nőnek sokkal magasabbra a mai fiatalok?

Pl. A 40-es korosztály már nem éhezett, mégis a mai huszonévesek magasabbak.

Miért ilyen elterjedt a mai fiatalok körében a füvezés?

Rengeteg olyan velem egykorú (16 év) embert ismerek, akik tényleg értelmesek, okosak, mégis füveznek, nem törődve a következményekkel. Ez miért lehet?

Most ez komoly, hogy ennyire természetes, hogy a mai fiatalok rendszeresen "füvezgetnek"?

Le vagyok döbbenve... Itt láttam egy olyan kérdést, ami alá szinte 100%-ban füves "gyerekek" írtak és ki kérték maguknak, hogy a fű nem káros, nem okoz függőséget, sőt! Csakis jótékony hatásai vannak! 22/L

A mai fiatalok, átlagosan hány éves korukig nőnek?

17 éves fiu vagyok,és 14-15-éves korom óta nem nőttem,mért van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!