Első kemoterápia után 11 nappal hogy érzik magukat általában az emberek?
Egyik rokonom, akivel együtt élek, kedden kapja az első kemoterápiát. Csak én tudok róla gondoskodni, sajnos nincs senkije.
Viszont 28-ára hívtak egy 1 napos programra, kora reggeltől késő estig tartana, mert utazni is kell hozzá. Holnapig tudok visszajelezni, hogy megyek-e, addig lehet a jegyet megvenni erre a programra.
De nem tudom, hogy a rokonom miként fogja magát érezni 11 nappal később, mennyire szorul vajon a támogatásomra?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak ennyi lenne a kérdésem
Anyukám 5 hete kapta az utolsó kezelését, de még egyik sem kezdett neki nőni. Kezdi zavarni. Ugye olyan nincs, hogy nem nő ki?
Es meg azt is kerdeznem, hogy aki kap kemoterapiat, azt minden esetben hozzak viszik, vagy sajat maga kell menjen egyedi szervrzessel kemora?
Anyukám rákos és kemot kap. Kapott egy hányáscsillapító gyógyszert. Neki 5 percen belül elveszi minden rosszullétét, a kezdetleges hányingert is. Azt mondta megkerdezi az orvost, hogy én ezt bevehetem-e garatreflex miatt, de elfelejtette. A tájékoztatón nem ír ilyet...
A körzeti orvos csak probiotikumot rendelt ,azt is telefonon. Rajtunk átment ez a betegség 2 nap alatt,ő meg nem gyógyul. Lehet ebből nagyobb gond?
Kemoterápiás kezelést kaphat ennyi idősen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!