Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kemoterapias kezeles van...

Kemoterapias kezeles van Gyongyoson?

Figyelt kérdés
Es meg azt is kerdeznem, hogy aki kap kemoterapiat, azt minden esetben hozzak viszik, vagy sajat maga kell menjen egyedi szervrzessel kemora?
2024. júl. 30. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

1, Itthon kemo?

2, Gyongyos?

3, Hozzak viszik a beteget?

Hol kepzeled magad hol elsz? Nyugaton? EU gazdasagilag legsz*rabb orszagaban elunk.

eu szetcseszve, testverem a hanyatlo nyugaton el, haziorvos mondta maradjon ott inkabb, olyan gyogyszerek vannak ott raadasul amik itt nincsenek (vagy vannak, csak valamiert TT = tiltott forgalombahozatal), vagy mindennap majdnem kivonnak egy egy gyogyszert.

Nem lennek meglepve, ha magadnak kene a kemo injekciot benyomni, de tenyleg. Nezz ra a Szent Janos korhazra. En voltam ott 10 eve. brutalis korulmenyek a pulmonologian. Szappan sehol. Hogy azota mekkorat romlott. Nem voltam, de kepzelem, hogy csoda, hogy nem omlik ossze a lepcso peldaul. Orvosok bent cigiznek, stb..

2024. aug. 15. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A Bugát Pál Kórházban van Onkológiai Osztály, gondolom kemo is van.
2024. aug. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Kemoterápiára felírt hányáscsillapitót bevehetek fogorvosi kezeléshez, erős garatreflex miatt?

Anyukám rákos és kemot kap. Kapott egy hányáscsillapító gyógyszert. Neki 5 percen belül elveszi minden rosszullétét, a kezdetleges hányingert is. Azt mondta megkerdezi az orvost, hogy én ezt bevehetem-e garatreflex miatt, de elfelejtette. A tájékoztatón nem ír ilyet...

Anyám rákos,kéthetente kemoterápiát kap. Most egy hasmenéses vírusfertőzéssel sajnos elment a kezelésre. Azóta nem múlik el neki a hasmenése,mennyire gáz ez?

A körzeti orvos csak probiotikumot rendelt ,azt is telefonon. Rajtunk átment ez a betegség 2 nap alatt,ő meg nem gyógyul. Lehet ebből nagyobb gond?

Mitől lett ilyen? A kemoterápia az oka?

Egyik ismerősömnek rosszindulatú bőrrákja van. Kemoterápiás kezelést kap. Szinte kétszeresére nőtt,dagadt a feje,álla,nyaka. Ez a kemoterápia mellékhatása,vagy a betegség súlyobbodása lehet?

A palliatív kemoterápia élethosszig tart?

Az érintett beteg emlékeim szerint 2018 vagy 2019 óta fél tüdővel él. Valami nőtt a maradék tüdejére vagy megnőtt, ami addig is ott volt ezért szeptember óta jár kemóra. A tüdejét illetően a kezelés lényegében sikeres. Ebben az esetben ezt addig fogja havi szinten...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!