Egy börgyogyászati problémam van, a szemem alatt van egy piros csik ami sehogy se akar eltünni és ami a legrosszabb, hogy egy kis alkool hatására az egész fejem vörös lesz. Mi lehet a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
mert az tudom hogy ha áramütés előtt iszik valaki alkoholos italt akkor jobban vezeti a teste az áramot.. na de olyat is halottam hogy áramütés után se szabad mert az alkohol sűríti a vért és ez elősegíti a vérrög keletkezéséét na akkor ez hogyisvan???
Eddig nem hittem el anyámnak , hogy milyen büdös a lábam, de egy ideje én is észrevettem, hogy tényleg büdi xD Mitől lehet? Gomba kizárva, biztos hogy az izzadság miatt, mert én elég izzadékony vagyok, és most hogy itt a tél ugye melegebb cipő stb., mit tegyek ellene ?
(alkatrész) Mi lehet ilyenkor a probléma?
Persze, elhiszem, hogy a normál testalkatú embereknek kevesebb a bajuk (az én testtömeg indexem 31), de lehetnének finomabbak, vagy ha már fogyjak le, hát segítsen, ne egyből arra is gyógyszert írjon. Amikor mandulagyulladással megyek pl., ne azzal kezdje, fogyjak le....
Néha úgy érzem hogy szúr a bal oldalam kb szív mellett kis ideig, van hogy abba marad és megint enyhén rákezd. Megfázás vagy hasonló lehet az oka? Gondolkoztam azon is hogy lehet szívinfarktus... utánna olvastam de nekem nem olyanok a tüneteim, nem zsibbad a bal kezem,...
idén kora tavasszal volt egy tüdőgyulladásom azóta kb. minden este köhögök és érzem hogy hörög a tüdőm,a köptető sem segít, mi lehet az oka? vannak még valakinek ilyen problémái?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!