Melyik a legjobb gyógyszer influenzára, megfázásra? Neo Citrant iszok már 3 napja és semmi változás.
A coldrex vagy esetleg valami más ami jobb szerintetek?
kinek mi jött be?

válasza:Egyél fokhagymát mézzel néhány napon keresztül, nekem bevált. És finom is.
Emellett vegyél néhány kiló sót, jó a legolcsóbb is, és néhány napon keresztül vegyél sós fürdőt (1 kilóval), ha lázas vagy akkor inkább legyen kicsit lanygyi.
Felébreszti az immun sejtjeidet. Ennél fogva lehet kicsit fel is viszi a lázadat de ha ki tudod feküdni az a jobb. Ha dolgozni kell menni vegyél be lázcsillapítót vagy igyál hársfa teát.
Az ilyen oldatokat én nem ajánlom elfelejtik mondani a reklámok hogy a bennük lévő gyulladás csökkentőknek porcpusztító és gyomor bántó hatásuk van. Ugyan az a ható anyag mint a legtöbb fejfájás csillapítóban. Persze mindig jól jöhet a gyors segítség, de hosszú távon ilyen gyógyszereket részesíteni előnyben nem kifizetődő.
De ha nem múlik a betegség akkor először és mindenképpen és első helyen kizárólagosan menj dokihoz. A kezeletlen betegség csúnya szövődménykehez is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Tudom,hogy sok gyógyszert vesz be,de mivel jár?
Egyik oszt.társam szedett valami tablettát és teljesen elmúlt neki így egy év alatt 17éves korára, ajánlanátok valami nekem is? Próbáltam már kenőcsöket, arclemosót de alig hatnak A hátamon és az arcomon főleg makacs pattanások vannak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!