Anorexiabol gyogyulva szerintetek hany kilonak kellenne lennem 168 cm-hez minimum, hogy sportolni kezdhessek? 15/l

válasza:

válasza:A válaszod alapján egyáltalán nem gyógyultál ki az anorexiából.
Én 160 cm magas vagyok és én nem voltam kövér 58 kg-osan. Jó, vékony sem voltam, de kövér sem. Te pedig 8 cm-el vagy magasabb nálam...nálad simán belefér az 58 kg és még úgy is vékony leszel.

válasza:

válasza:

válasza:Ki mondta, hogy ezt mind zsírban kell felszedned és zabálni kell?
Normálisan kell enni. Mérsékelten mozogni. Nem egy-két hét alatt kell felhíznod.
De nyilván elmondta az orvosod, hogy mi lesz a menetrend.
Egyébként 58 kg 168 cm-hez teljesen ideális egy átlagos testalkat esetén, tehát nem izmosan. Ha valaki izmos, akkor simán lehet ennél több.
Kapcsolódó kérdések:
Mindig is igy volt de nem tudom mitol van ez
Pl. nekem most napi kétszer kell két gyógyszer is, az egyik antibiotikum, és az jutott eszembe, hogy ha én nem foglalkozom azzal, mindig ugyanabban az órában, illetve hogy pont 12 óránként vegyem be, akkor ebből az következik, hogy néha túl hamar, néha meg túl későn...
Az angol spargarol van szo annyit szeretnék hogy mongyátok meg kb hány hát vagy hány nap kell minimum ezeh?(izom szakadás nélkül)
Általában 10 körül járok aludni, még akkor is ha nem vagyok álmos, és viszonylag hamar elalszom, de akkor hol a hiba?
Tegyük fel, hogy beszorulunk valahová és csak korlátozott mennyiségű vizünk van. A túlélés érdekében be kell osztani a vizet. Naponta mennyi az a minimális folyadékbevitel, ami megóv a teljes kiszáradástól?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!