Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Industrial piercing vérzik,...

Industrial piercing vérzik, nem akar elállni, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Másfél órája ömlik az egyik lyukból a vér... Nem múlik el a vérzés. Vigyáztam rá, nem téptem meg, meg semmi ilyesmi...Már piercerre is ráírtam, ő azt javasolta hogy vatta+alkohol, és ragasszam le. Valahogy leragasztottam, de még vérzik.. Ötletek? Anyum telefonban azt mondta, ha nem áll el, menjek ügyeletre..

2018. szept. 27. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ne a piercenek írkálj hanem egy orvosnak. de annak se irkálj hanem menj el hozzá
2018. szept. 28. 01:08
 2/3 anonim válasza:
0%
Orvos. Volt értelme...?
2018. nov. 15. 14:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Jelentem, semmi baj se történt utána! :D szépen gyógyul, és igen, megérte mert imádom :D
2018. dec. 12. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Vadhús az ajak piercing körül. Teendő?

Már pár hónapja ott van. De azt hittem csak egy pattanás. Aztán vártam majd hogy elmúlik de nem nagyon akar. Annyira nem is feltűnő csak hát elég zavaró h ott van. Tegnap meg meg is nyavargattam most meg fáj is kicsit. Alkohollal kenegetem jelenleg. Meg van ilyen...

Vérzik a köldök piercingem mit csináljak? Mi a teendő ilyenkor?

már több mint fél éve megvan és eddig úgymond semmi baja nem volt. volt,hogy fájt meg egy nagyon picit vérzett meg gennyezett de gondoltam ez még normális. Mindennap fertőtlenítem azzal a spray-vel amit a piercinges adott nekem. ma este arra lettem figyelmes,hogy egy...

Gyógyulni nem akaró piercinggel mi a teendő?

Sziasztok! Októberben csináltattam az egyik mellbimbómba piercinget, de még sosem gyógyult be teljesen. Néha jobb, néha rosszabb, de nem mondható gyógyultnak. Anno a fülem is több mint fél évig gyógyult egy füllyukasztás után. Próbáltam kamillázni és tetrán kenőccsel...

Porcba lövettem a fülbevalót és begyulladt. Mi a teendő?

Sziasztok. 3 napja kilövettem a fülem. Porcba lőtték a bal fülembe. Tegnap éjjel istonyúan fáj ezért kiszedtem. Reggelre éreztem, hogy nincs rendben de vigyáztam ne fújja nagyon szél stb. És délutánra 2x akkora lett a fülem mint a másik. Kamilláztam de semmi. Nagyon...

Mi lehet a probléma? És mennyire lehetséges? Mi ilyenkor a teendő? Mi lehet a probléma nálam? Magyarázat lent!

4hónapja van nyelvpiercingem! És néha cigi után fáj a nyelvpc körülötti lyuk!(Nem mindig) Mitől lehetséges? Illetve amióta megcsináltattam néha-néha nem vészesen de érzékeny a nyelvem a piercing lyuknál... Leginkább alul a gyakoribb! De nem vagyok fém érzékeny ezt a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!