Borotválás után? (lent)

válasza:14éves koromban kezdtem el az állam borotválni, 15évesen pedig a bajszom. 13évesen nem korai még egy picit borotválkozni? ;)
az a barkó sokaknak tetszik pl
és ne kezdj el borotválkozni mert erősebb lesz a szőr, fekete, és nagyon fog nőni 1hét alatt jócskán megnő
hát akkor gyakran borotválnám :P
így se jó.

válasza:"hozzám nagyon nemillik :S"
én is azért borotváltam le a bajszom :P nem is bántam meg :P
viszont vannak igényes szakállak meg bajszok amik jól állnak.
ez legnagyobb hülyeség, hogy sötétebb lesz a szőr meg sűrűbben kell. istenem nagyon paraszt egy felfogás.
Egyszerűen azért tűnik sötétebbnek, meg erősebbnek, mert a borotválásnál ferde szögben vágja el a borotva a szőrt, ami optikai csalódást eredményez, vastagabbnak tűnik a szőrszál, jah és azért is szúr. úgy képzeld el mint amikor egy szál virágnak levágják a szárát még mielőtt vízbe teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Tehát, tegnap leborotváltam a hímvesszőm körüli szőrzetet rendes borotvával. Amikor végeztem, kezdtem érezni, hogy szúr egy kicsit, mára pedig sokkal kellemetlenebb lett. Nekem a nemi szervem környékén amúgy is vannak ilyen kis kiütések, olyan mint a libabőr, csak...
Férfi vagyok, és egy ideje elkezdtem rendszeresen borotválni a nemi szervemet, viszont borotválás után 1-2 nappal mindig eléggé bepattanásosodik (nem maga a nemi szerv, hanem körülötte). Az a kérdés, hogy ez életem végiég így lesz, vagy ha gyakran csinálom, előbb utóbb...
Szemöldököm összenőtt és leberotováltam középen mert nagyon ronda volt.. lehet ettől valami baj? Mármint na remélem értitek.. szóval lehet célszerűbb lett volna szemöldökcsipesszel, de így is jó nem? Bár nyilván hamarabb vissza nő de nem gáz vagy na:$?
15F vgyok és kb augusztus óta borotválom...és mostanába előjönnek a szőrtüszők...és nem tudom miért általában az arcomon
Miután leborotválom a nemi szervem körül a szőrt mindig kipattogzik a bőröm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!