Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha borotválás közben megvágtam...

Ha borotválás közben megvágtam egy kicsit a nemi szervem és jön vér akk mit csináljak? És nem veszélyes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 14:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Kerüld a vámpírokat, mert annak csúnya vége lenne :)
2011. márc. 7. 14:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoljátok pls ! Amugy nem pont a faszomat vágtam meg hanem az elöttit egy kicsit és kaphatok rákot v vmilyen betegséget?:'(
2011. márc. 7. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:
azonnal menj az urológiára, akár bele is halhatsz!
2011. márc. 7. 14:59
 4/15 A kérdező kommentje:
KOMOLYAN VEGYÉTEK , ÉS IGAZ EZ A MÁSODIK VÁLASZ?!
2011. márc. 7. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem igaz, csak szivat, nem hiszem, hogy bármi komolyabb bajod lenne tőle, tegyél rá egy sebtapaszt, esetleg betadine-t(én minden sebre rakok, mániám :$ :D), és ne piszkáld, ha nem vérzik nagyon :)
2011. márc. 7. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
igen, igaz
2011. márc. 7. 15:05
 7/15 A kérdező kommentje:
A 3ik választ kösz am nem vérzik nagyon de nem is pont a faszom de mind1 köszi :)!
2011. márc. 7. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
Mi a retket keresett borotva a f@szod kozeleben egyaltalan? Szokjal le errol a buza szokasrol aztan majd nem lesznek ilyen kerdeseid.
2011. márc. 7. 15:12
 9/15 anonim válasza:
69%
nem vészes elfog múlni, de ez érvényes bármilyen nem nagy sebre:) utolsónak meg te egy igazi ősember vagy... van aki törődik is magával:'D
2011. márc. 7. 15:22
 10/15 anonim válasza:

Borotválkozol te?!

Ha az arcod megvágod akk belehalsz?

Tegyél rá arcvizet, plusz kis Wc papir darabkát, aztán eláll az;)

2011. márc. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hímvessző-szőrzet borotválás, utóhatások nélkül? Megoldható-e?

Tehát, tegnap leborotváltam a hímvesszőm körüli szőrzetet rendes borotvával. Amikor végeztem, kezdtem érezni, hogy szúr egy kicsit, mára pedig sokkal kellemetlenebb lett. Nekem a nemi szervem környékén amúgy is vannak ilyen kis kiütések, olyan mint a libabőr, csak...

A nemi szerv mindig pattanásos lesz borotválás után?

Férfi vagyok, és egy ideje elkezdtem rendszeresen borotválni a nemi szervemet, viszont borotválás után 1-2 nappal mindig eléggé bepattanásosodik (nem maga a nemi szerv, hanem körülötte). Az a kérdés, hogy ez életem végiég így lesz, vagy ha gyakran csinálom, előbb utóbb...

Szemöldök borotválás?

Szemöldököm összenőtt és leberotováltam középen mert nagyon ronda volt.. lehet ettől valami baj? Mármint na remélem értitek.. szóval lehet célszerűbb lett volna szemöldökcsipesszel, de így is jó nem? Bár nyilván hamarabb vissza nő de nem gáz vagy na:$?

Borotválás után? (lent)

ha leborotválnám a bajszom (1 kicsi van és zavar) akkor utána nem lenne ott 1 kicsit sötétebb folt?13/F

Borotválás után miért jön elő a szörtüsző?

15F vgyok és kb augusztus óta borotválom...és mostanába előjönnek a szőrtüszők...és nem tudom miért általában az arcomon

Borotválás után mindig kipattogzik a bőröm. Mit tegyek?

Miután leborotválom a nemi szervem körül a szőrt mindig kipattogzik a bőröm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!