Ha borotválás közben megvágtam egy kicsit a nemi szervem és jön vér akk mit csináljak? És nem veszélyes?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Borotválkozol te?!
Ha az arcod megvágod akk belehalsz?
Tegyél rá arcvizet, plusz kis Wc papir darabkát, aztán eláll az;)
Kapcsolódó kérdések:
Tehát, tegnap leborotváltam a hímvesszőm körüli szőrzetet rendes borotvával. Amikor végeztem, kezdtem érezni, hogy szúr egy kicsit, mára pedig sokkal kellemetlenebb lett. Nekem a nemi szervem környékén amúgy is vannak ilyen kis kiütések, olyan mint a libabőr, csak...
Férfi vagyok, és egy ideje elkezdtem rendszeresen borotválni a nemi szervemet, viszont borotválás után 1-2 nappal mindig eléggé bepattanásosodik (nem maga a nemi szerv, hanem körülötte). Az a kérdés, hogy ez életem végiég így lesz, vagy ha gyakran csinálom, előbb utóbb...
Szemöldököm összenőtt és leberotováltam középen mert nagyon ronda volt.. lehet ettől valami baj? Mármint na remélem értitek.. szóval lehet célszerűbb lett volna szemöldökcsipesszel, de így is jó nem? Bár nyilván hamarabb vissza nő de nem gáz vagy na:$?
ha leborotválnám a bajszom (1 kicsi van és zavar) akkor utána nem lenne ott 1 kicsit sötétebb folt?13/F
15F vgyok és kb augusztus óta borotválom...és mostanába előjönnek a szőrtüszők...és nem tudom miért általában az arcomon
Miután leborotválom a nemi szervem körül a szőrt mindig kipattogzik a bőröm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!