Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hosszú fityma ellen van...

Hosszú fityma ellen van valami megoldás?

Figyelt kérdés
Hihetetlen hosszu a fitymám sajnos, ezért amikor feláll, akkor sem csúszik hátra magátol. Van erre valami mód, hogy rövidebb legyen műtét nélkül?

2016. júl. 1. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Műtét nélkül nincs. De ilyet pár perc alatt megcsinálnak helyi érzéstelenítésben.
2016. júl. 1. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Műtét nélkül nincs!
2016. júl. 1. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

A hosszú bőr is elfér hátul,és mivel ez nem kóros,nem gondolom hogy a doki különösebben foglalkozna veled .

Jó pénzért azonban rövidebbre szabná .Magától a bőr nem csúszkál különben sem .

2016. júl. 1. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
műtét, ne félj tőle minél előbb lépd meg
2016. júl. 1. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Azzal nincs semmi baj hogy vissza csúszik a fitymád, másnak is:-)

Műtéttel lehet rövidebbre szabni a fitymád,de arra ügyelni kell hogy valóban csak a túllogó részt,tehát csak annyit amennyire valóban szükség van annyit vágjanak le,viszont a hosszú gyógyulási idővel is számolni kell

2016. júl. 1. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem kötelező hogy mereven magától hátracsússzon... Ha hátra tudod húzni akkor nincs bajod.

Teljesen felesleges ezzel kés alá menned, főleg mert eléggé kétes a kimenetele (a hírek szerint a legtöbb orvos csak a teljes körülmetélést ismeri, aztán ha már levágták a bőrt akkor nem tudod azt mondani, hogy adják vissza...)

2016. júl. 1. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem is jócskán túllóg mi ezzel a gondod

Már nem zavar ha tusolóba nézegetik ha meg áll hátrahuzom simán

2016. júl. 5. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon érzékeny makkra mi a megoldás?

hihetetlen érzékeny, faj hozzaerni is, emiatt eselytelen a szex :( segitsetek légyszi

Érzékeny makkra mi a legjobb megoldás?

Szexben szanalmasan gyorsan elmegyek, csajnak esely sincs h felizguljon :( mivel javulna meg?

Milyen további lehetőségeim vannak?

17 éves vagyok és relatív fitymaszűkületem van. Már túl vagyok egy fitymafék műtéten és egy bemetszésen és annak korrigálásán. Az első bemetszés természetesen a szűkület meszüntetésére volt, de a varratok túl hamar kiestek és egy sarjszövet nőtt oda a bőr helyett. A...

Mi lehet a megoldás?

A fitymám meg van duzzadva, vörös, nehezen hátrahúzható és ha hátrahúzom, fáj, égő érzést érzek. Milyen krém jó rá? Vagy milyen más megoldás van?

Fitymaszűkület?

múltkor voltam urólógián fogadtak de közölték hogy nincsa a doki viszont megnézték és a nő azonnal rávágta hogy bőrt le és műtét és kb 2 hét múlva keressük az ezzel foglalkozó dokikat,most mennyi az esély rá hogy nincs más lehetőség?egy kicsit se fáj szinte soha...

Fitymaszűkületre valami megoldás?

Fitymaszükületem van. Lankadt állapotban sem tudom a fitymát hátrahúzni. Van esetleg más megoldás a problémára mint a körülmetélés? Vagy ilyenkor teljes metélést végeznek?:/ Válaszokat köszönöm! 17/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!