Hosszú fityma ellen van valami megoldás?

válasza:

válasza:A hosszú bőr is elfér hátul,és mivel ez nem kóros,nem gondolom hogy a doki különösebben foglalkozna veled .
Jó pénzért azonban rövidebbre szabná .Magától a bőr nem csúszkál különben sem .

válasza:

válasza:Azzal nincs semmi baj hogy vissza csúszik a fitymád, másnak is:-)
Műtéttel lehet rövidebbre szabni a fitymád,de arra ügyelni kell hogy valóban csak a túllogó részt,tehát csak annyit amennyire valóban szükség van annyit vágjanak le,viszont a hosszú gyógyulási idővel is számolni kell

válasza:Nem kötelező hogy mereven magától hátracsússzon... Ha hátra tudod húzni akkor nincs bajod.
Teljesen felesleges ezzel kés alá menned, főleg mert eléggé kétes a kimenetele (a hírek szerint a legtöbb orvos csak a teljes körülmetélést ismeri, aztán ha már levágták a bőrt akkor nem tudod azt mondani, hogy adják vissza...)

válasza:nekem is jócskán túllóg mi ezzel a gondod
Már nem zavar ha tusolóba nézegetik ha meg áll hátrahuzom simán
Kapcsolódó kérdések:
hihetetlen érzékeny, faj hozzaerni is, emiatt eselytelen a szex :( segitsetek légyszi
Szexben szanalmasan gyorsan elmegyek, csajnak esely sincs h felizguljon :( mivel javulna meg?
17 éves vagyok és relatív fitymaszűkületem van. Már túl vagyok egy fitymafék műtéten és egy bemetszésen és annak korrigálásán. Az első bemetszés természetesen a szűkület meszüntetésére volt, de a varratok túl hamar kiestek és egy sarjszövet nőtt oda a bőr helyett. A...
A fitymám meg van duzzadva, vörös, nehezen hátrahúzható és ha hátrahúzom, fáj, égő érzést érzek. Milyen krém jó rá? Vagy milyen más megoldás van?
múltkor voltam urólógián fogadtak de közölték hogy nincsa a doki viszont megnézték és a nő azonnal rávágta hogy bőrt le és műtét és kb 2 hét múlva keressük az ezzel foglalkozó dokikat,most mennyi az esély rá hogy nincs más lehetőség?egy kicsit se fáj szinte soha...
Fitymaszükületem van. Lankadt állapotban sem tudom a fitymát hátrahúzni. Van esetleg más megoldás a problémára mint a körülmetélés? Vagy ilyenkor teljes metélést végeznek?:/ Válaszokat köszönöm! 17/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!