Péniszgomba esetén milyen vény nélküli szert ajánlanátok?
Sima Canesten is jó, de magától is elmúlik.
Partnert is kezelni kell.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szenna tea vagy Dulcolax tabletta? Vény nélkül kapható? Hány forint?
Vettünk egyet, de sajnos nem vált be, ezt a netrol rendeltük. Szinte csak koffein volt benne, nem is csoda, hogy nem hatott igazából. És azt gondolom jobb lenne gyógyszertári termék, ki tudja miket árulnak a neten. Egyéb baja nincs a páromnak.
Potencianövelőt keresnék,amit vény nélkül kapok gyógyszertárba. Van ilyen? Mi a neve? És mennyibe kerül?
Péniszemen a hugycső körül megjelent pirosas ( enyhén lilás ) kör alakú folt kb 1,5 hónapja. Úgy voltam, hogy elfog múlni nemsoká de eddig semmi. Azt kérdezném, hogy mi lehet? Gombásodás vagy mi? Szexelni nem szexeltem 3 hónapja szóval nem kaphattam el úgy. Most 2-3...
Korom +25 éves, nemem: férfi!
Nemrég kezdett kialakulni nálam egy enyhe szűkület (hátra tudom húzni pisilni, megmosni, stb., de amikor merev akkor már nehezebben), próbálom meggyógyítani házi praktikákkal, mielőtt orvoshoz mennék Természetesen ha nem javulna, akkor marad a doki Műteni nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!