Ez csontkinövés lenne az ínyemen? Nagyon durva! Kicsit megijedtem, mert nem tudom mi lehet ez?
Sziasztok!
Pár napja fáj a fogam (fent hátulról a 2. ). Tudni kell, hogy régóta be van tömve ez is, meg a mögötte lévő is.
Tegnap nézegettem a tükörbe, s olyan mintha felettük az ínyemből jönne ki egy új fog! :S
Bölcsességfog nem lehet, mivel azt már ezen az oldalt ki is húzták pár éve+ az ugye nem 2 fog között nő ki középen.
Mi lehet ez akkor? Van olyan , hogy csontkinövés? Ha igen, az mitől jöhet ki a még bentlévő fogaknál?
*hullámos
már írni se tudok lassan:)
Hát kíváncsi vagyok én is, hogy mi lehet. :)
Amúgy nem fáj?
Nem hinném, hogy számfeletti fogról van szó, mert ha ki lett szedve azon az oldalon a bölcsességfogad, gondolom készült röntgen, azon pedig látszódnia kellet volna.
Nem, nem készült akkor rtg a fogaimról. Nagyon fájt akkor is Elmentem a fogorvoshoz (akihez épp akkor tartoztam). Fogta és kihúzta. Azt mondta, hogy már nagyon rossz.
Egyébként fáj a fogam most is. Fájdalomcsillapítókat szedek 3 napja.
Hülye vagyok. Tegnap valamiért azt hittem, ma lesz hétfő.
Szóval nem ma, hanem hétfőn megyek fogorvoshoz.
Majd megírom, mi történt.
Sziasztok!
20-re értem haza.
Megkocogtatta a fogaim, erre hátulról a 2.fogam nem fájt, hanem az előtte lévő.
Úgyhogy azt kezdte el gyökérkezelni. Szombaton megyek vissza.
A csontkinövésre semmit nem mondott.Én meg olyan pánikba voltam a székben, hogy alig vártam, hogy kiszabaduljak. Nagyon tudok félni.
A legrosszabb az egészben, hogy amire hazaértem megint elkezdett fájni a fent említett fogam.
Olyan bosszús vagyok, hogy ha most így tud fájni, akkor ott miért nem fájt kocogtatásra!:(
Ja és elküldött panoráma rtg-re.
Lehet ott kiderül mi ez a kinövés, ha nem, megkérdezem szombaton.
Most annyira paráztam, hogy nem mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!