Szájsebészeten eltávolítandó fog utáni idő?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma voltam fogorvosnál és vittem neki röntgenképet. Úgy volt, hogy ma kihúzza a hátsó jobb oldali fogam, de nem tudja, mert a röntgen képe kimutatta, hogy a fog gyökerek összefonódtak. Csak szájsebészeti műtéttel lehet eltávolítani a fogat. Az a kérdésem, hogy ez milyen? Milyen műtét után? Hogy zajlik? Mennyi ideig kell bentmaradni a korházban? Ha kiengednek, utána mennyi ideig fog fájni?2016. szept. 19. 16:54
11/14 anonim válasza:
Akkor adják szájpadlásba, ha felső fog, ha alsó, akkor oldalt a szájba.
12/14 A kérdező kommentje:
Huhh.. akkor jo. :3
2016. szept. 20. 10:52
13/14 anonim válasza:
Figyu. Szerinted a pónikáinknak miért vannal ilyen káprázatos fogai? Mert mindig krumplibogyót majszolnak.
Egyébkent ajánlom Dr.Csillám Gizdát. Ő kiváló pónifogorvos!!!THE BEST! Ezt jól jegyezd meg. Úgy zajlik,hogy pukikáznod kell a szék alatt aztán ráállsz a székre és pónitáncolsz! Közben kiesik a pónifogad pukikázás közben!
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem utolso válaszolo, te egy 8 éves kisgyerek lehetsz, szoval no problem :*
2016. okt. 6. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!