Antigén gyorstesztnél extra halvány csík a T-nél, jelezheti a vírus meglétét, vagy fantomcsík lehet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mai napon nem vártam,és úgy gondoltam reggel csinálok egy tesztet.Nem a legjobb minőségű,amolyan gyorsteszt feliratos,600ft,exepil-es teszt.Mikor megcsináltam semmit nem láttam.De mivel úgy érzem (voltam már terhes,sajnos el ment 😢) így készítettem mindjárt az...
Mert par honapja volt ilyen mar csak akkor nagyon halvany csik volt es utana 1het mulva megis jott
Tegnap este csináltam, akkor még nem volt semmi, de ma már a negatív erős csik alatt megjelent egy nagyon halvány szürke csík. Akkor pozitív vagyok?
Tavaly év végén voltam PCR teszt által igazolt covidos. Ezért nem meglepő, hogy ez az otthoni gyorsteszt lgG-re erős pozitív lett. De sajnos halvány, gyenge pozitív lett lgM-re is. Hogyan tovább?
A facelle mintha halvány pozitív lenne.Mi a véleményetek?5képet csináltam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!