A covid fertőzés nálatok hány napig tartott most?
Figyelt kérdés
En szombaton csinaltam tesztet szornyu fejfajas miatt, az elozo is igy kezdodott, poz is lett a teszt.2023. dec. 18. 10:43
21/33 anonim válasza:
20.
Már bocsi, de szerintem én jobban tudom, hogy mihez szóltam hozzá és mit.
23/33 anonim válasza:
12-es, gratulalok, ha tulelheto betegsegre te felvettel egy ilyen szart, mint ezek a hulladek, szemetre valo, semmire se jo oltasok. Egyaltalan egy jobb oltast is teljesen felesleges felvenni egy olyan betegseg ellen, ami 3 napig tart es mindenki tuleli. Es meg buszkelkedsz is a hulye donteseddel.
24/33 anonim válasza:
Tenyleg, mennyi hulye van, az neki erv, hogy nem lazasodott be (persze, mert akinek szar es rotty az immunrendszere, az mar belazasodni tud), meg rohannak a 6!!! szarert is, mert bedoltek a marketingnek :D es megis betegek lesznek :D
25/33 anonim válasza:
jav: akinek szar es rotty az immunrendszere, az mar belazasodni se tud
26/33 anonim válasza:
A láz is konteó már a vaxereknél.
28/33 anonim válasza:
Milyen vaxereknel? Milyen konteo? Ha ennyire segg vagy egeszsegugy temaban, inkabb hallgass, es ne egesd magad a kelletenel tovabb.
29/33 anonim válasza:
Nekem csak annyi kérdésem lenne,hogy a többi betegséget lehúzták a wc-n 3 éven át?Mert ma már minden is covid.
30/33 anonim válasza:
A 28 kényszeres rajongóm,ignoráljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!