Szerintetek meddig lehet megszakítás nélkül valakinek műkörme?
Nekem kb. 1éve van,zselé a körmömön,ez idő alatt 1x-2x volt pár hetes szünet.Most valaki nagyon megijesztett,hogy ha sokáig folyatom,gombás lesz a körmöm,és én azt nem szeretném.Csak műkörmössel csináltatom,nem kontárral,és ő azt mondja akár 10évig is lehet mindenféle gond nélkül.Most kinek higgyek??Nagyon örülnék ha megosztanátok velem a tapasztalatotokat,akár + akár-.
Válaszokat előre is köszönöm.
Nem szokott leesni soha,és szerintem a körmöm sem rossz,bár azt mondják gyenge azért nem elég rá a gél lakk.És mióta zselét használunk,a sajátom nagyon hajlékony lett.Biztos vagyok benne hogy az illető csak jó szándékból mondta mert ezt látta/nem vele történt/.De biztos vagyok benne hogy ez egy nagyon ritka eset,és az illetőt sem ismerem,lehet más baja is volt,vagy közben néha magának csinálta....Úgy érzem az én körmösömnek van igaza,és köszönöm hogy ebben megerősítettetek!Nem fogom abba hagyni mert szeretem,magabiztosságot ad!
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!